Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Da se barem nešta vidi...al ne vidi se

Krenula ja malo rondat po kupaoni, barem prebrat one košarice u kojima stoji uglavnom sve šta uopće ne koristim.

Ajme šta sam sve našla. Pincetu s kojom sam jedino mogla čupat obrve, a netragom je nestala ( šta je i logično, stajala na dnu košare od morskih trava a ne zna da je tražim i nemre se javit ). Onu veliku grickalicu za rezat nokte na nogama radi koje sam se namrtvo posvađala s ispaćenim životnim supatnikom jer da ko zna kud ju je ostavio i zguro, a ona samo pravila drušvo pinceti. Jedno šest maskara za koje je garantiralo pri kupnji i u reklamama da povećavaju volumen i daju dramatik luk, a ispostavilo se da spigaju trepavice u keljavu hrpu dlaka, ko da su pekmezom namazane. Nepoznat broj flastera koji su se prosuli iz kutije za koju sam cijelo vrijeme mislila da stoji u kupaonskom ormariću i nikako je nisam mogla nać kad se porežem, pa svaki put keljim na porezotine cigaretni papir ko šta je moj tajo keljio ( i ne bi vjerovali, stane krvno stradavanje u roku sad ). Toplomjer digitalni koji se pokazo ko čisti promašaj. Toplomjer živin u toaletnoj torbi koju koristim u iznimnim situacijama, i da mi je samo znat kako je tamo završio. Tekući puder koji je košto ko svetog Petra kajgana, a nisam ga mogla nać jer sam ga iza potresa sfafuljala skupa sa parfemima u veću košaricu i zaboravila kud sam s njim. Ma čuda cijela sam našla, čak i karticu andola, samo je rok uporabe slabo vidljiv pa možda bolje da ih bacim, ko zna kad su i pod kojim okolnostima završili tamo.

E onda sam iz tuškabine izvadila one prazne flašice od regeneratora i gela za tuširanje, čija je jedina svrha da padaju po tuškabini kad pustiš tuš, pa moliš dok se opereš da ne staneš na koju i ne ulomiš vrat. Odlučila bit sagnuta dok perem tuškabinu i vidjela cijelu Mlječnu stazu kad sam se uspravila, prizaboravim da moja kičma loše reagira na sagibanje pa se sjebem u koracima.
Navirila se iza vešmašine, kadli tamo par britvica veselo leži. Ja se ne brijem, a vešmašna tu i tamo veselo đika dok centrifugira pa su britvice popadale iza iako sam donijela ukaz kojim se zabranjuje odlagat britvice na vešmašinu. Jedva čekam da se pojavi korisnik britvica pa da priupitam čemu ja donosim ukaze kad se isti ne poštuju.
Uspjela otkinut vrata na ormariću jer su ručnici odbijali suradnju i nisam ih al nikako mogla nagurat unutra pa sam možda malo pretjerala s nabijačinom.

Sad sam otvorila limenku pive da se dobijem od stresa i razmišljam gdje sam zgurala šerafcigere, da probam salatit jebena vrata natrag u funkciju.
Ma zapravo mi je najviše žao pauka Đure, sad se bogac prepo od tog rondanja i nabijačine i ko zna kud se siroče zavuko. Trebaš ti slušat kako neko pretura po svemu pušta tuš i nemre se ispravit, i onda još otkine vrata od ormarića.
Kad bi znala da ih voli, točno bi mu ostavila dva tri čvarka da se i on dobije od stresa.

Post je objavljen 03.05.2022. u 20:22 sati.