Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Moj život s Milanom

Nikada nisam bila na neobičnijoj promociji. Sve se odvijalo u kafiću Teatra ITD. Promocija knjige "Moj život s Milanom". Misli se na Milana Bandića. Pa naslovnica podsjeća na njegovog psa Rudija...Intrigantno.
Otišla sam na promociju, ne znajući što me čeka. A kad tamo, Tomislav Čadež, kojeg sam upoznala preko glumice Made Peršić, pa Enes Vejzović, glumac i autor knjige. Autor je Željko Špoljar, rođen 1975. u Zagrebu. Autor je romana "Gumeni galeb" (2008.). Pod pseudonimom Pavle Svirac izašle su mu knjige "Književna groupie", "Kako biti hipster", te "Slikaranje"....Kolumnist je tjednika "Nacional".



Željko Špoljar, Tomislav Čadež i Enes Vejzović.





Posveta u knjizi: :))))



Tomislav Čadež, ("Jutarnji list"), je o knjizi rekao: "Istinska literatura....urbana, lirska proza što neposredno reagira na Zagreb u pandemiji i nakon potresa; dijelom i triler, jer do zadnjeg retka knjige strepimo hoće li glavnog junaka "Možemo" izbaciti iz stana koji mu je dodijelio Milan Bandić...."

"Stara me zvala. Da gdje sam i da je skuhala ručak.
"Kod Price"
"Kakve Price? Alme Price? Nosiš joj onu dramu?! "
"Ma kod Natalije Price."
Stara zamuknu.....

Eto, nadam se da sam vas bar malo zaineresirala. Knjigu srdačno preporučujem, a nešto više o njoj sigurno ću još napisati. Napeto do kraja....



Za Dav Ginda: danas batci, ali uz rižu.:))))) Ljubim!







Post je objavljen 28.04.2022. u 23:56 sati.