Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Stoko nedo*ebana




Uvalili ste nam pravoslavlje, Karađorđeviće, oduzeli Boku, Zemun, Bosnu i pola Hercegovine (Trebinje), ...
Poklali u Odesi Hrvate.

Uvalili ste nam tiTa i bakarića, pobili Hrvate na Bleiburgu kojih se ne smijemo (po vama i vašim austrijskim diletantima) niti sjećati, uništili Hrvatsku raseljavanjem i genocidom, ekonomijom bez smisla, društvom bez glave i repa.

Nadate se Jalti i nagodbi sa USA te tražiti krvavi pir svojih ubojica kako ste i u vrijeme Austro-Ugarske, posebno za vrijeme Kraljevine Jungoslavije, a posebno okrutno za vrijeme titove krvave vladavine zastrašivali narod.

Tražili ste od Finske vojnu neutralnost. Tražili ste od Poljske, Rumunjske, Bugarske, Jugoslavije vojnu i političku odanost. Tražili ste od Austrije vojnu neutralnost. Tražite od Ukrajine vojnu neutralnost i priznavanje političke vlasti Moskve. Tražite.
Jer ćete uporabiti nuklearno oružje. Ili ćemo vam dozvoliti da nas raselite kao Krimske tatare, pobijete kao Hrvate na Bleiburgu.

Marš u * materinu.
Nuklearno oružje nije jedino vaše.

Krvarili smo za slobodu, sanjajući dan kada će nastupiti trajni mir.
Sada sanjamo ulazak hrvatskih trupa u razorenu Moskvu, kako bi spasili civilno stanovništvo koje se (od vas) posakrivalo u tunele podzemne željeznice ...

Stoko nedoj*ebana. Sve što tražite je goQ. Budala ne vjeruje budali.

Niste nam nikad bili omiljeni, niste nam ostali u lijepu sjećanju. Nećemo vas oplakivati (kad nestanete s lica zemlje).

Samo uvaljivanje tita je dovoljno za vječno prokletstvo. Neka vam je proklet svaki atom kisika koji udahnete. O-dva-na kvadrat.

evo vam Kosova ...



Post je objavljen 27.04.2022. u 03:33 sati.