Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Svijet knjiga

Čitati znači zapravo misliti. Svjetski je dan knjige! Uvijek lijepo i vrijedno društvo:)
Knjige su poput uma dopusti da sve dobro, poučno i kreativno uđe u njega. Čitaj da bi bio korak ispred da bi sebe unaprijedio. Svaki list ima smisao a priča pouku kao i život zato čitaj s razumijevanjem. Kad navečer legnem čitam dok oči ne klonu, tad knjiga postaje san koji držim u ruci. I svaki list ima svoju priču, kao čovjek boru na licu. Proživiš i pišeš, sa knjigom je kao udah tako nju i pročitaš. Vrijedni su
oni koji živote unesu, putuj i traži onu koja će doći i ostati kao putnik koji traži svoju adresu. I putuj u avanturu pravu..
Čitaj, otvaraj i širi vidike u tom svijetu s mnoštvom ideja i prilike. Da bi rastao imaj ju u ruci, da bi znao šetaj koracima mašte kao i misaonih zvuci. Što više čitaš to više shvaćaš da treba čitati.. i više bi čitao. Navuče se a događaj poziva da otkriješ sve. Iskustvo je dijete misli a misao je dijete akcije. Budimo kreatori i prenositelji riječi, knjige oni koji gutaju čitajući i već imaju obzor veći. Knjige potiču našu maštu i uvode nas u fantastične svjetove, nasmiju nas ili dirnu do suza. Ukratko, knjige mijenjaju naš svijet. Čitanje vas čini kulturnom i kvalificiranom osobom. Postoji mnogo blagodati čitanja jer je to avantura za život i puno nauči.

Knjige i vrata su ista stvar otvoriš ih i odeš u drugi svijet.:))*!*

Post je objavljen 23.04.2022. u 23:46 sati.