Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

volim pisati blog

Svi mi imamo drugačiji stil pisanja i izražavanja pisanih riječi, pokušavamo napisati nešto što bi moglo potaknuti komunikaciju između onih koji pišu i koji čitaju, ali komunikacija ponekada krene u krivom smjeru, te tako nastaju prepirke, a prepirke nisu potrebne, potrebna je normalna komunikacija, ali je neizvediva.
Žao mi je što na blogu postoje skupine, bolje da napišem klanovi iako je to ružna riječ. Naravno nikome od nas se ne moraju i ne mogu dopadati svi blogeri, naravno da ne moramo svim blogerima ostavljati komentar jer komentar se mora odnositi na pročitani tekst a ponekada bi naš komentar bio suvišan jer pojedini blogeri nisu i ne moraju biti suglasni s našim mišljenjem.
Svatko od nas ima svoju inspiraciju i želi to podijeliti sa čitalačkom publikom nadajući se da će njegov tekst potaknuti komunikaciju, a jedino možemo komunikacijom poboljšati sebe ako to želimo ili ostati takvi kakvi jesmo misleći da smo bolji od drugih i da naš tekst ima veću vrijednost od nekog drugog blogera.

Volim pisati o sebi i svojim greškama jer se nadam da ću tako bar nekome pomoći da ne napravi u svom životu istu ili sličnu grešku mojoj, mnogima tuđa istina smeta jer imaju svoju istinu koju spretno skrivaju, ali neka pokušaju shvatiti da se ja nikada neću mijenjati zbog pojedinaca jer ima i onih koji me razumiju i hvala im svima što čitaju moj tekst ovdje jer blog mi je uz knjige jedina radost koja mi ispunjava sate koje provodim doma posljednjih dvije i po godine, jer izlazim van samo dva puta u mjesecu.

Post je objavljen 09.04.2022. u 11:49 sati.