Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Dan zdravlja

Svjetski dan zdravlja, ova nam tema nikad bliže nego sada. Mada svatko ima neke svoje borbe, svatko zna svoje muke naročito u doba korone. Danas je doslovno borba iz dana u dan..

Početi s buđenjem, ugledati sunce zahvaliti na još jednoj pruženoj šansi. Kad imaš zdravlje imaš sve, inače je borba iz dana u dan. Kao cesta bez kraja... I kuda vodi, za svakog ima neki drugi, neki novi, neki određeni put. Ne razumiju ga svi, to mogu samo određeni ili možda se trude Bog zna gdje leži prava istina. Koliko se zapravo razumijemo u potrebi. I zdravlje je u pravom smislu važno onom ko je dobro osjetio bol i koga život nije mazio. Ostalo su nijanse. Koliko si jak tek tada spoznaš. Koliko možeš podnijeti to već Bog pogura, neku snagu da. Eto djela njegova, da nam u slabostima jakost da. I zdravlje bude pomoć u borbi, oslonac u danu...
Pogled kroz prozor kao u dalekozor, to je put do nekog tko čeka, liječi i put ne priječi.

Ali, ostavit ću ti zrno nade, u džepu svog kaputa da ti umirim nemirne korake i zagrlim srce, ustreptalo od čekanja. Ostavit ću ti komadić osmijeha, onog blesavog, da ne zaboraviš na sreću. I da ne zaboraviš kako se stoji na zvijezdi .. U tihim noćima, dok mjesec prebire po nebu i slaže svoje puzzle. Ostavit ću ti dio srca ..
I kap mirisa od riječi. I kap mašte. I kap vječnosti. Malo zagrljaja i malo tuge..
One lijepe misli, one ispunjene nade, ono što ti ostaje kad ti netko srce dade. Neka vam je ovaj i svaki dan zdrav i gledajte uvijek prema svjetlu, sunce se uvijek rađa!!!
Priroda, more i topli dječji osmijeh to je ono najbolje. Puno toga je lijek što tvoje boli miče, kad pogledaš u dubini neko biće ili možda šareno proljeće. Udahni i osjetit ćeš...:)))*!*

Sretan vam i svaki u zdravlju satkan!!

Post je objavljen 07.04.2022. u 22:24 sati.