Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Blog prije i sada

Kako smo došli do toga da smo se od natjecanja tko će bolje napisati post; tko će više zainteresirati i biti bolji od boljih - do današnjih dana?! Jako me rastužuje ova situacija na blogu.
Vrhunski blogeri su otišli, ne da im se više pisati u jednoj atmosferi smrdljivih jaja i nevjerojatnih postova u stilu: Ti moraš ovo ili ono....:((((( Nitko ništa ne mora. Dapače, sramotno je ulaziti nekome u život u smislu: moraš se cijepiti! Moraš ići u rat za Ukrajinu! Moraš.....:((((((( Pizdu mundanu moram - dosta sam se namorala!
Hvala na zdravom razumu, inače bih bila sto puta mrtva - slušajući razne "eksperte" za rat, jezike, kuhanja i ne znam što sve ne.....
Jadno je to......I uvijek će jadni ratnici (jadni, jer ne znaju živjeti u miru!) oko nečega ratovati. A nama treba - samo mir. Nikakav rat. Oružje. Neka pošalju najprije svoje sinove - pa poslije prduckaju drugima.
Treći bi učili neke druge kako se živi i o čemu se smije ili treba pisati....Pa poanta je da pišem o onome, što mene veseli. A ne nekoga drugoga. Jer sebe najviše na svijetu volim. Zatim sve ostale. I ako netko pročita - super! Ako ne - ostaje meni dnevnički zapis.....Nitko nikoga ne vuče za rukav. Moji najbolji postovi imali su najmanje komentara, a oni - za koje sam smatrala da nisu uspjeli - imali su ih puno....:((((( Pravilo je da pravila nema. I da - više me ništa ne može uznemiriti kao ranije, kada sam bila tužna radi nekih ljudi...Nikada više!
Jedino što ne volim - obraćanje nekome u smislu - jer nema što više - "krivice" godina - kao da smo "krivi" za godinu rođenja,ili za naš fizički izgled - koji je određen genetikom.....Ali, ponavljam - nema se što drugo ružno reći, pa se "puca" na najniže porive. Za prezir, ništa drugo! Pljuvati narode - umjesto krivca - pojedinca.....Lako tako! :((((( Kućni odgoj kod nekih - nulaaaaaaa! :((((
Jer - ne jebeš se naokolo (i zamisli, jebanje je zabranjeno - i potrebno je samo u svrhu reprodukcije- ma daj me nemoj...:(((((( ), pa imaš završenih nekoliko fakulteta, pa još sama vodiš svoj život - ma da, Ti mora da si vještica...Ništa drugo! Žena nije za mudraca, nego za madraca - jel tako.........Jebanje, pa reprodukcija - i to je ženska svrha! Da ne bi! Pokazujem srednji prst svima, koji tako razmišljaju. Moji prioriteti su drugačiji - i zaista ih nemam namjeru objašnjavati bilo kome -presretna sa svojim životom i radom. Ma sebična tisuću posto - to znaju svi, koji su me upoznali. Posebno sam sebična. Ha, ha, ha! Malo tko mi se može približiti!!!!!!!! I ponosna sam što sam sve uspjela u životu. Sama. Svojim snagama i znanjem. Duge noge nemam, pa nisam uspjela zbog dugih nogu. To ima moja prijateljica, ali ima i soli u glavi. Zato je mnogi ne podnose.
Neki ljudi su stvarno pokvareni i zli, i žive i hrane se kao krpelji ljudskom krvlju koju uspiju isisati...:((((( Ima ovdje na blogu ljudi, koji su bili u ratu - i nikada to nisu spomenuli. Ni jednom! Takvima kapa dole, slagala se ja s njima ili ne slagala, komentirala ih ili ne.
Dosta, ako boga znate......Naravno, kao i u svemu - čast iznimkama!!!!!!
Oscar - Will Smith je na nasilje odgovorio nasiljem. Nije trebao. No, reakcije su nevjerojatne: nije kriv klaun - nego Will, jer je odreagirao. Stvarno?!

Što bi moja mama rekla: tako je to kad zločasto (zle - loše na slovačkom) spavaš....Ja sam prošlu noć "zločesto" spavala...Što ću vam ja! :)))))

Ljubim!




Post je objavljen 06.04.2022. u 21:56 sati.