Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

kako pisati

o sebi i svojim problemima ne treba pisati, ne treba nikome dati do znanja kako se mučiš u životu da živiš i preživiš jer to nikoga ne interesira.
Trebaš tračati, trebaš se početi baviti politikom, trebaš stavljati recepte, zanimljive fotografije, prepirati se, pljuvati druge i onda ćeš biti top, onda će većina biti ponosna jer si pogodila temu koja ih zanima.
Nemoj pisati kako ti je teško, kako putem CK dobiješ više kozmetike nego hrane jer to je tvoja sramota.
Piši trač rubriku koje nema u editoru, bavi se politikom i onda ćeš biti kvalitetan bloger jer svoju istinu moraš sakriti pred svima, ne smiješ nigdje javno izjaviti da živiš od tuđe pomoći jer imaš godina kada te nitko ne želi zaposliti, imaš sina koji je sicidalan, imaš sina koji nije pored tebe dugi niz godina zbog svog psihofizičkog stanja i ne možeš k njemu jer nemaš vlastiti prijevoz, imaš sebe u kolicima i svojim zanimanjem ali nitko baš nitko te ne treba da budeš korisna sebi i drugima.

Zato sada počni pisati o drugima, o politici, o hrani, fotografiraj pa ćeš konačno prestati pisati kako bi voljela biti zdrava, kako bi voljela svojim rukama, nogama i glavom imati ono što ti je potrebno da bi bila zadovoljna svojim životom.

Post je objavljen 30.03.2022. u 13:25 sati.