Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

kontra mraku kontra sili

Kaže Aleksandar Vučić, pripadnik četničkog pokreta, ađutant vojvode Šešelja, poznatiji kao nosač gajbe, inače aktualni i izgledno budući precjednik Srbije i Čačka, s podrškom od preko sedamdeset posto, da bi Nato trebao da ućuti na godišnjicu bombardovanja Srbije i Čačka.

I ima pravo Aleksa, NATO bi trebao da ućuti, jer nije kad su vidjeli što su Srbi uradili u Vukovaru odmah bombardovao Srbiju i Čačak, jer je njihovo piškiti ću, kakit ću oklijevanje, i laprdanje o sankcijama prouzročilo više od sto tisuća nepotrebnih žrtava, koji su imali pravo živjeti i koji bi živjeli samo da je NATO Srbiju bombardovao 91.

Bilo bi lijepo kad bi Aleksa ućutao, jer kad jedan četnik i psihopata poput njega govori o ubijanju djece, onda je to pišanje po žrtvama, takvi bolesnici im oduzimaju dostojanstvo, i bilo bi lijepo kad bi građani neovisne i nesvrstane Srbije, na izborima poručili Aleksi da ućuti, što se na žalost neće dogoditi.

Bilo bi lijepo da svi u Srbiji ućute barem na taj dan, jer su godinama ćutali , glasali za Slobu, i bacali cvijeće po tenkovima, ako radi nikoga drugoga, onda radi nevinih srpskih žrtava, koje se ne bi dogodile da Sloba nije hteo da svi Srbi žive u jednoj državi, kao da im je to netko nekada branio.

Zadaće nas na blogu je da dosljedno onako kako smo godinama proganjali ustaše koji su uradili nečovječna zlodjela, jednakim žarom proganjamo i Srbe i Jugoslovene, koji su radili jednako nečovječna zlodjela, i da građanima Srbije otvaramo oči i opetovanno ponavljamo kako nije u redu da glasaju za četnike koji ne priznaju genocid.

Naša borba protiv fašizma mora biti dosljedna, bez obzira dal su se fašizmom bavili Hrvati, Srbi ili Jugosloveni, i nikada ne smije prestati.

Svjedoci smo da i dalje se povremeno javi neka budala, koja brani ustašluk, iako se sustavno već sedamdeset godina govori kako to ne valja, jednako tako smo svjedoci da se o Srpskom i Jugoslovenskom fašizmu šuti, i da se one koji o tome progovore naziva fašistima.

Zar ćete braćo blogeri i sestre blogerice stvarno dopustiti da vaši kolege plahutaju u mraku fašizma, umjesto da ih izvedete na svjetlo.

Nije valjda da vas je lov na ustaše toliko umorio da više nemate snage.

Popijte cedevitu, viagru bilo što i krenite u boj protiv mraka.

Kaže kolega Moslavac inače jedan od žešćih kretena, kako niko od vas više neće da priča sa mnom, a lijepo je kolega Andriano govorio, da antifašisti na blogu svima smetaju.

Post je objavljen 25.03.2022. u 10:32 sati.