Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uuhrta

Marketing



KINOTEKA REPERTOIRE

Paralelne majke
TERMIN PROJEKCIJE:
23.03. u 18:00
Kralj Richard
TERMIN PROJEKCIJE:
23.03. u 20:15

Opširnije
Paralelne majke
Žanr: Drama
Izvorno ime: Madres paralelas
Godina: 2021 |
Trajanje: 120 min
Redatelj: Pedro Almodóvar
Država: ESU
Uoge: Penélope Cruz, Milena Smit, Israel Elejalde, Aitana Sánchez-Gijón, Julieta Serrano, Rossy de Palma
23.03. u 18:00
LAZNICE 25,00 KN
Dvije žene, Janis i Ana, zajedno se nalaze u bolničkoj sobi gdje svaka očekuje rođenje djeteta. Ni jedna ni druga nisu u vezi, a obje su zatrudnile igrom slučaja. Sredovječna Janis ne žali za trudnoćom i poprilično je ushićena. Adolescentica Ana kaje se, a usto je uplašena i traumatizirana pa je Janis pokušava ohrabriti. Nekoliko riječi koje će izmijeniti u satima čekanja do poroda stvorit će neočekivanu povezanost, koja će razvojem situacije i novonastalim komplikacijama zauvijek promijeniti njihove živote.

Novi film španjolskog redatelja Pedra Almodóvara premijerno je prikazan na otvaranju Filmskog festivala u Veneciji, gdje je dočekan s odličnim kritikama, a Penélope Cruz osvojila je i nagradu za najbolju glumicu.

Film je za Oscara nominiran u kategorijama najbolje glavne glumice (Penélope Cruz) i glazbe (Alberto Iglesias).


Kralj Richard
Žanr: Biografska drama
Izvorno ime: King Richard
Godina: 2021 |
Trajanje: 144 min
Redatelj: Reinaldo Marcus Green
Država: US
Uloge: Will Smith, Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney, Demi Singleton, Tony Goldwyn, Jon Bernthal
Distribucija: Blitz
TERMIN PROJEKCIJE:
23.03. u 20:15
ULAZNICE 25,00 KN

Richard gotovo nikada nije igrao tenis i nije bio profesionalni trener, no ipak se obvezao trenirati najbolje tenisačice svijeta, Serenu i Venus Williams. Dok su bile još jako male, Richard je napravio detaljan plan za njihove buduće karijere. Snaga obitelji, ustrajnost i nepokolebljivo vjerovanje su bila sredstva za postizanje nemogućeg i ostavljanje dojma na cijeli svijet. Kao rezultat, Serena i Venus Williams su osvojile brojne Grand Slam naslove i postale su najtrofejnije, najdominantnije i najuvjerljivije tenisačice u modernom tenisu.

Biografska sportska priča o ocu i treneru tenisačica Venus i Sereni Williams za Oscara se natječe u šest kategorija, uključujući onima za najbolji film, scenarij, sporednu glumicu (Aunjaune Ellis), montažu i pjesmu “Be Alive” u izvedbi Beyonce i Dixona. Najviše izgleda za nagradu ima Will Smith, nominiran u kategoriji najboljeg glumca, koji je za naslovnu ulogu već osvojio nagrade Britanske filmske akademije BAFTA, Udruženja filmskih glumaca i Zlatni globus.

Ulaznice je moguće kupiti online na www.ulaznice.hr ili svakodnevno u radno vrijeme blagajne kina. Na blagajni kina ulaznice je moguće platiti gotovinom i kreditnim karticama (Maestro, Mastercard, Mastercard Electronic, Visa, Visa Electron, Vpay), uz opciju beskontaktnog plaćanja. ||
Radno vrijeme blagajne: 1 sat prije svake projekcije do početka projekcije. ||
Broj telefona blagajne: 01/5619-189 | Napomena: Rezervacije ulaznica nisu moguće; Za programe koji imaju slobodan ulaz obavezno je preuzimanje ulaznica. || | E-mail: kinoteka@centarcesarec.hr


Post je objavljen 23.03.2022. u 15:13 sati.