Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dajmo mu da piše

Putler je neki dan kad su mu pridavali štafetu, ima jaketu od sto Iljada kuna.

Kad su ti levičarski diktatori u pitanju ništa se ne minja, puna su usta jednakosti, slobode, domovine, a dok im narod gladuje oni puše kubanske cigare, piju francuske konjake, voze se u Mercedesima i nose jakete od sto Iljada kuna.

Nema tako davno komandir Zoka je za račun Rusa, uz svekoliki aranžman Hrvatice mlade Mirele Ahmetović, kojoj su roditelji šljegli na bauštelu izbosne, pokušava na sve načine zaustavit gradnju elenge terminala.

Isti taj terminal ni anemični dezerter nije tija napravit jer je virio iz šupka životom u komunizmu oštećene babuskare koja je šurovala s Putlerom.

Jedino je Kolinda bila za terminal i za inicijativu tri mora, sićate li se toga, ko zna možda je slučajno, a možda je Koli bila pametnija od ova dva idiota.

Inače Koli je jedna od kandidatkinja, nimalo neozbiljna za glavnog tajnika NATO-a, izgleda da njima valja.

Kao što na blogu vidimo kreteni i psihičke bolesnice, na logično točka com, crpe nova saznanja ne toliko više o čipiranju, nego o super tajnim laboratorijska, u kojima se radu dresirani virusi koji napadaju po narudžbi.

Možda bi bilo krajnje vrijeme da se te bolesnike institucionalizira, u svakom slučaju sterilizira da se slučajno ne bi razmnožiti.

Tamo negdje umiru tisuće nevinih ljudi, a bolesnici ne odustaju od svojeg bolesnog laprdanja, pa bi bilo u redu da ako se njima dopušta da pišu, da se i Mirku dopusti, on nikada nije bio tako odvratan, kao debili i glupače.





Post je objavljen 20.03.2022. u 20:38 sati.