Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mujo kuje ...

Meni je fascinantno koliko ljudi glumu nojove i guraju tintare u pijesak.

Glupanima se eto ne sviđa što se Rusima ratuje, i baš im se ubijaju Ukrajinci, i Poljaci, Litvanci, Latvijci, Estonci i tako dalje.

Tako ispadne da zločesti patuljci namještaju rezultate anketa, jer je eto nemoguće da je 75 posto Rusa krvoločno.

A mogli bi jednostavno pitat Srbe koliko je njih podržavalo Slobu.

Jes da su ga poslije oćerali u Haag, ali ne zato što je razorio Vukovar, držao Sarajevo u opsadi, ili organizirao genocid u Srebrenici.

Srbi su odjebali Slobu ne zato što je ratovao, nego zato što je izgubio sve ratove.

Da Vučko krene na Kosovo, podržalo bi ga 95 posto Srba, za aneksiju dijelova Bosne i Hercegovine, podrška bi bila na razini 75 posto, a za dogodine u Kninu bilo bi jedno 60 posto Srba, i to samo zato jer ih 30 posto misli da ne bi uspjeli.

Kad bi se recimo kod nas našla neka budala, kao komandir Zoka i udario na Sloveniju, prvi bi ga slijedili debili, pa glupače, pa njegovo biračko tijelo, onda fašisti, pa komunisti, progresivci, Vilibor Sinčić, Mislav Kolakušić, i eto ti sedamdeset posto za čas.

U svakom narodu ima dvaes posto normalnih ljudi, ostatak su antivakseri, ateisti, antifašisti, kreteni, glupače, i bolesnici koji misle da muškarac koji to jako želi može postati žena.

Da je normalnih više nikad rata ne bi ni bilo, ovako laprdala koja se kunu u mir u svijetu, prava češljugara, i kojekakva ebony & ivory sranja, se u trenutku pretvore u bacače cvijeća po tenkovima.

Možete vjerovati meni ili Muji, meni svejedno.

Post je objavljen 19.03.2022. u 21:13 sati.