Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Rat u Ukrajini 1.dio

Za početak – jedno opće numerološko pravilo o skladu brojeva. Naime, i energetski i po osobinama, dva broja su međusobno skladnija ako u brojevnom nizu ne slijede jedan odmah iza drugoga. Na primjer, osobi rođenoj 7. u mjesecu neskladne su vibracije osoba s rođendanima 6. ili 8. kalendarskog dana određenog mjeseca. Koliko je taj nesklad izražen ovisi o ostalim numerološkim podacima neke osobe.
Analizu, naravno, počinjem s Vladimirom Vladimirovičem Putinom. Rođen je 7.10.1952 pa su njegovi osnovni numerološki podaci sljedeći:

Životni put 7/34
Broj izraza 8/26
Intimni broj 11/65
Ostvarenje 6/69
Dan rođenja 7
Osob.godina 5/14

Da stvar bude jasnija, trebamo i osnovne numerološke podatke Rusije. Službeni joj je naziv Ruska Federacija, a Dan nezavisnosti, odnosno Dan Rusije slavi se 12.6 jer je toga datuma 1990. donesena Deklaracija o suverenosti zemlje. Znači:

Životni put 1/37
Dan rođenja 3/12
Broj izraza 6/60
Intimni broj 7/25
Ostvarenje 8/35
Osob. god. 6/24

Samo na osnovi ovih podataka o Putinu i o tome kako se i zašto ove godine realizira na ovako strašan način mogla bih napisati barem pedesetak stranica – no za ovaj format dovoljno će biti najosnovnije.

Već prvi pogled na brojeve iz datuma rođenja otkriva zašto se Putin bavio tajnim službama, zašto je majstor zakulisnih igara, zašto je sve više sklon samoći i izoliranosti, zašto je pretjerano sumnjičav.
Odgovor se, naravno, nalazi u broju 7, koji kao najznačajniji broj svake osobe , broj Životnog puta pokazuje kako smo „opremljeni“ došli na ovaj svijet, otkriva glavnu svrha našeg života, pokazuje nam smjer, glavne prilike koje privlačimo, opasnosti koje bi trebali naučiti prevladati, talente i osobine.

Pa tako broj 7 svakome tko ga ima na ovoj poziciji, pa i Putinu, donosi duhovnu snagu, odvažnost, povučenost, ljubav prema znanju, intuitivnost, analitičnost i introspektivnost, sklonost da poslove obavlja na svoj način i svojim tempom jer teško podnosi da mu se govori što treba raditi. Planove obično smišlja u tajnosti dulje vrijeme, jer mu za akciju trebaju idealni uvjeti, a kad krene, onda je odlučan i beskompromisan.

Dan rođenja daje „boju“ načinu kako netko korača svojim Životnim putem – pokazuje osobine ličnosti kojih je čovjek i sam svjestan, zatim želje, ambicije, potrebe, posebne talente, karakteristično ponašanje.

U Putinovom slučaju to znači da je od djetinjstva sklon osamljivanju, oklijevanju i tajanstvenosti. Bio je osjećajno, intuitivno, povučeno i inteligentno dijete i mladi čovjek. Od malena mu je teško pokazati i primiti ljubav. Voli da sve uvijek bude na pravom mjestu i od djetinjstva je previše koncentriran na materijalno. Da bi dobro funkcionirao, više nego drugima potreban mu je mir i stabilni uvjeti i izuzetno ne voli biti požurivan.U negativnom smislu, sedmica kao dan rođenja donosi pretjeranu introvertiranost, nekomunikativnost, ciničnost, sebičnost, sklonost uzrujavanju, osjećaj preopterećenosti i okrutnost.

Rjeđi je slučaj da netko ima i dan rođenja i Životni put u istom broju. Osobine i energija dana rođenja mogu olakšati ili otežati svakoj osobi kretanje Životnim putem. Kad su brojevi različiti osoba je prepoznatljivija po osobinama broja dana rođenja do zrelih godina, odnosno trećeg ili četvrtog ciklusa od devet godina. Tako, na primjer, ako je dan rođenja energetski jači od broja Životnog puta, kod pojedinca s godinama dolazi do energetskog pada, i obratno, ako je dan rođenja energetski slabiji s godinama dolazi do snaženja, pa se veli da je osoba kroz život očvrsnula.


U Putinovom slučaju, temeljna energija je kroz život ista, a osobine koje se vide iz dana rođenja s godinama se ne ublažuju ili mijenjaju, nego se i jačaju i zbog toga je Putin sve izoliraniji, zato jer njemu to tako odgovara, sve više mu je potreban mir i dovoljno vremena za donošenje odluka, pojačava se interes za mistiku, sve se teže nosi s psihičkim pritiskom.

Drugi po važnosti je broj Izraza, kod Putina je to broj 8. To je jedan od tri broja koji je najmanje poželjan za Životni put 7. On pokazuje kako čovjek koristi „prtljagu“ koju mu je sudbina namijenila brojem Životnog puta.
S pozitivne strane, broj 8 govori o osobi izuzetnih organizacijskih sposobnosti, energije i hrabrosti, produktivnoj, ambicioznoj i samouvjerenoj, koja zrači samopouzdanjem, usmjerenošću i vitalnošću. Ovo je broj biznismena, poduzetnika, političara, vojnika, novinara i sportaša. Materijalna strana života vrlo im je važna, no veće i trajnije uspjehe postižu kad rade za opće dobro, a ne samo za sebe.

Negativna osmica je zlobna, agresivna, pohlepna, ljubomorna i okrutna. Pretjeranu pažnju pridaje novcu i moći, a premalu prijateljskim i istinskim obiteljskim vrijednostima. Skloni su druge prosuđivati po onome što imaju, a ne po onome što jesu. Pokazuju sklonost bolestima, nezgodama i nesrećama.

Kad su nekoj osobi dva najvažnija broja 7 i 8 jako je teško živjeti njihove osobine i energiju na pretežno pozitivan način. Kao što sam napisala, dva uzastopna broja nisu u skladu i rezultiraju time da izvlače najgore jedan od drugog, u intenzitetu koji ovisi o drugim numerološkim pokazateljima neke osobe.

I kao točka na i, dolazimo do 2022. godine koja, da bi se realizirala uspješno, traži mir, odgovornost prema drugima, humanost . Godina u broju 6 bila bi idealna da smanji agresivnost, bezosjećajnost i tvrdoću brojeva 7 i 8 - da je to Putinova osobna godina.

Ali, na najveću žalost Ukrajine, a i cijelog svijeta, Putin je ove godine u osobnoj godini broj 5.
Godina u broju 5 donosi obnovu energije nakon teške godine broj 4, stvari se počinju brže odvijati, čovjek je otvoreniji novim idejama i načinima nošenja s različitim problemima. Nova energija, nove ideje, poriv da se stvari rješavaju brže i odlučnije, sve nagoni na akciju, pokretljivost i ekspanziju – i Putin sa svojim sedmicama koje traže mir, vrijeme i prostor za donošenje odluka kreće u nešto što će sigurno požaliti.
Dan napada na Ukrajinu, 24.2, za Putina je bio karmički broj 13. Broj 13, kao vremenska vibracija, donosi nagle i neočekivane promjene. Ključne riječi su promjena, preobrazba, otpuštanje kočnica da se konačno napravi ono što se dugo sprema. Broj potencira sumnjičavost, pogrešne procjene i neshvaćanje trenutka ili problema, donosi promjenu koja dovodi do kraja neke situacije koja osobi više ne odgovara i ne služi svrsi za ono što osjeća kao potrebu. Broj potiče rigidni način razmišljanja i raskid sa situacijom koja osobi postaje nepodnošljiva. Staro se zamjenjuje novim – makar to bio i rat.



Post je objavljen 19.03.2022. u 20:21 sati.