Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

2022. - godina u broju 6

Početkom godine, predviđajući kakva će biti 2022. godina, neki numerolozi su prognozirali godinu dosta lakšu od prethodnih, godinu smirenja i stavljanja u prvi plan ljubavi, obitelji, djece, umjetnosti i općenito sreće. Neki su čak preporučivali kao datum posebno sretan za stupanje u brak 22.2.2022.

Zaboravili su napomenuti da svaki broj nosi i pozitivne i negativne osobine, a da realizacija ovisi o osobnim brojevima godina svakog pojedinca, njihovom skladu s brojem univerzalne godine, ali i svjesnom naporu osobe da se kroz život realizira pretežno na pozitivan način. Isto se odnosi na različita udruženja, institucije, države… pri čemu se analiziraju osobni brojevi neke institucije, kao i brojevi ljudi najodgovornijih za djelovanje tih udruženja u nekom periodu. U tom smislu u idućem postu numerološki ću pokušati objasniti zlo uzrokovano ruskim oružanim napadom na Ukrajinu.

Općenito o godini u broju 6

Godina u broju 6 je godina dužnosti, odgovornosti, obveza, a sreća i uspjeh rezultat su posvećivanja drugima, davanje sebe obitelji i zajednici.
Motivi koji bi trebali voditi ove godine ako se iz godine želi izvući najbolje su nesebičnost, istinoljubivost, pravednost, karitativnost i humanost. Bez toga, godina se ne može završiti uspješno i zadovoljno.
Mnogo toga se mora dovesti u sklad, jer je ova godina posebno važna za ljubav, prijateljstva, zdravlje i novac koji, u neharmoničnim uvjetima, mogu naglo nestati.
Godina je najbolja za sklapanje braka – ali onima kojima je i osobna godina u broju 6. Ako jedan par ima osobne godine, na primjer, 7 i 9, nikakva univerzalna godina u broju 6 neće osigurati dugu ljubav i mirnu bračnu luku, a postoji i realna mogućnost da se, već dogovoreno vjenčanje, otkaže.

Godina traži kompromise i prilagođavanja, uzimanja u obzir i potrebe drugih ljudi, pogoduje da se lakše bude dobar domaćin i roditelj. Pomoć bližnjima nije u isto vrijeme i pretjerano miješanje u tuđe poslove što bi moglo biti izvor nesporazuma i neuspjeha.

Što još treba izbjegavati? U prvom redu sklonost dominiranju, svađanju i prevelikim očekivanjima prema drugima. U takvim slučajevima pozitivne osobine broja 6 ustupaju mjesto njihovoj negativnoj realizaciji, pa se tako, na primjer, ljubav prema domu i obitelji može realizirati kao suprotnost koja donosi raspad obitelji, probleme s djecom, neželjenu promjenu adrese i slično.

Mjesecom ožujkom ove godine vladaju brojevi 6 i 9 pa, na planu pojedinca, u prvi plan donose duboke i važne zaključke i odluke, vezane ponajprije uz pitanja ljubavi i vezivanja. Mjesec je odličan da se jedna situacija koja se već dugo vuče, zaključi na zadovoljavajući način. Cijeli je mjesec snažno emocionalno nabijen, pa je potrebno kontrolirati svoju narav i paziti na vlastitu posesivnost i sklonost zamjeranju. Osobe koje volimo trebaju naše razumijevanje.

Osim toga mjesec je pogodan za utjecaj na veliki broj ljudi, naročito mladih.
Na kalendarske dane u broju 6 ( 6., 15., 24. ) moguć je prekid neke veze ili vezanosti.
Vezano uz rat u Ukrajini, mjesec ožujak će se pokazati kao bitan, jer će se donijeti odluka hoće li doći do prestanka napada i nekakvog dogovora, ili će se rat produžiti. U tom smislu bit će zanimljivo vidjeti što će se dešavati 24. ovog mjeseca.


Post je objavljen 18.03.2022. u 15:51 sati.