Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idragi28

Marketing

Kako ostati normalan

Molitve iscjeljenja:
Pored svega onoga što nas pogađa od korone do rata od rata do neizvjesnosti i straha, nije nikom lako a posebno onom tko je bolestan a udaljen od Boga. Gdje je izlaz i sam se pitam, Dali uzimati tablete ili duhovne lijekove, što nam uopće još pomaže.
Jednom prilikom prof Ivančić je izjavio: „Duhovni lijekovi trebaju se uzimati redovito svaki dan“. Trebaju se izgovarati tako da dolaze od glave do srca odn. do duha. Strahove koje nosimo - treba priznati Bogu, oprostiti sebi i drugima te zavapiti: U ime Tvoje, Isuse Kriste, neka od mene odstupi strah.
Treba ponavljati: „Isus je mo Gospodin! Isus je gospodar moje situacije! Isus je svemoguć! Ako je Bog uz mene tko može biti protiv mene?! Isus je moj prijatelj! Ponavljati to sve dok ne osjetiš da si oslobođen i da možeš ponovo disati punim plućima.
Ako tvoje molitve ne djeluju, ne treba stati. treba pokrenuti u svom srcu mnoge druge retke iz svetog pisma. Npr: Gospodin je moja stijene, onima koji Boga ljube sve okreće na dobro. (Rim. 8). Treba čitati psalme npr: 27., 34., 37., potom 91., 103., 23., 42., 85., 81.! Biraj psalme prema tome kako se osjećaš. Polagano čitati, ponavljati neke izreke, sve dok se tvoje srce ne otvori Božjoj snazi i sili i sve dok se sasvim ne oslobodiš straha.
Onima kojima je jako loše, tko je u velikoj tuzi ili depresiji, treba uzeti oružje koje nam sv. Pavao preporuča u Poslanici Efežanima: 6.10-20! Tamo su oružja koja nam pomažu u našoj borbi i oslobađaju nas.
Treba nastojati biti stalno u vezi s Bogom, moliti, čitati sveto pismo, bdjeti – boraviti s Bogom u tišini s molitvama zahvale i dopustiti da nas Duh sveti vodi, držati se zapovjedi i voljeti Isusa, tj. vjerovati da te Bog voli.
(Pripremio EuM, ne treba komentirati)


Post je objavljen 14.03.2022. u 00:28 sati.