Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Pa baš sam budalasta

Pa baš sam budalasta.

Gledam te štokakve influenserice, na kakve briljantne ideje dolaze e da bi povećale popularnost, a ja svaki dan razbijam glavu šta ću napisat a da se ne ponavljam. Evo recimo danas uopće nemam ideje šta bi pisala. Ne ide pa ne ide.

Al zato žena legne na hrpu prljavog veša u kupaoni, baci fotku i prigodan komentar i riješila je problem svekolike popularnosti. Ja ne mogu ni to. Mislim, imam ja prljavog veša ( doista opralo se šareno i crno, osto je bijeli veš za sutra ) al imam sto drugih problema. Prvi inajveći je taj šta ja niše nemam ni dvadeset, ni trideset; znači ja dok se spustim na pod pa dok zalegnem pa me nema ko slikat pa dok se dignem, a kičma puca po šavovima. Brufeni na gotvos, da odmah po izlasku iz kupaone suknem ( pod uvjetom da se uopće uspijem dić sa poda ). Nadalje, uopće mi se ne sviđa ideja kondrljanja po zmazanom vešu. Ja imam gorenje vešmašinu sa bubnjem u koji stane deka sa bračnog kreveta, jel znate vi da ja cijeli tjedan trebam skupljat jebeni veš da uključim mašinu da pere? Jer ako ima manje veša - podivlja kod centrifuge i mlati po kupaoni da je jedva savladam. Još malo dalje, kod mene u kupaoni uz vešmašinu stoji sto čudesa - prašak za veš, omekšivač, kanta s močom za pranje poda, kojekakva sredstva za pranje - nema kakvih nema, to za kamenac, pa za prozore, pa za podove, pa za tuškabinu. Pa velika multipraktik košara u kojoj stoji sve i svašta - turpija za pete, kreme za noge, stari lakovi za nokte, novi lakovi za nokte, osvježivač zraka, rezervni bref za u vece školjku, toaletna torba u kojoj su škare i grickalica za nokte i toplomjer sa živom. Pa pakiranje toalet papira i košara sa zmazanim vešom.

I kud da ja legnem, kud? Znači trebala bi prvo iznest iz kupaone u hodnik kantu sa močom, prašak za veš, sve one puste flaše sa sredstvima za pranje, multipraktik košaru i toalet papir, pa onda razbacat po podu zmazani veš, pa leć na to da se poslikam i onda sve vraćat nazad? Plus šta moram pazit kud je pauk Đuro uteko u toj sveopćoj gunguli, da ga ne satarem pravog - zdravog. Krivo sam rekla, treba mi i Brufen i Ketonal da to sve zbavim.

Nikad od mene influenserice. Nikad. Da se ja nisam u stanju sjetit leć u zmazani veš?! Pa u šta su mi godine prošle? Ja se eto trudim bit ko šaljiva i pišem te svoje drljobe, a nikad mi ne padne na pamet da bi sa hrpom zmazanog veša mogla riješit problem.
Jer čim sijevne jedna tako dobra ideja, druge se samo nižu za njom.

Pa baš sam budalasta.


Post je objavljen 13.03.2022. u 21:22 sati.