Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kintsukoroi

Marketing

Princeza, dijete ili nešto treće

" Ne postoji besmisleniji zajednički nazivnik nego što je to pojam žena.
Ništa ali baš ništa na svijetu nije tako kompleksno i nijansirano poput žene a među njima i dvije najposebnije vrste, žena dijete, i žena princeza, i jedna i druga vrsta imaju neodoljivu privlačnost, i prokletstvo posebnosti, i s jednom i s drugom vrstom treba znati, za ženu dijete potrebna je odgovornost, a za ženu princezu hrabrost, i jedna i druga čekaju biti odabranima i bivaju odabrane najčešće od onih koji ne znaju što bi s njima jer hrabrost i odgovornost su tako rijetke vrline jer podrazumijevaju davanje od strane onoga kojeg od prvog udisaja uče uzimanju. "
( bloger)

Žene moje drage, bile dijete još, bolno željno zagrljaja, nježnosti i podrške, ili bile princeze, sa stalnom željom da vas se spasi od sebe same, ili pak bile neka druga vrsta, podvrsta..žena...

Jer ovako gore nas vide muškarci, usredotočeni na svoje potrebe i svoje uloge na ovome svijetu..a mi smo sve, i puno više od toga!
I zbilja nam ne treba tutor..

Drage moje, učinite si ovaj dan lijepim, posebnim i svojim:-*

Znam da je za to potrebno puno truda zbog svega što se sada zbiva, ali...

Sjetite se sve svoje jakosti i ranjivosti, bolova kroz koje ste prošle ili prolazite, posebnosti i izdržljivosti kojoj su vas učile vaše mame i bake i svega što ste pobijedile i nad čim ste se uspješno uzdigle.

Samo kreativno i inovativno kroz život!

i zdravlja....



Post je objavljen 08.03.2022. u 07:14 sati.