Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

10. GODINA ISKONSKOGPAGA





Prije deset godina objavio sam prvi blog post. Predstavio sam blog i najavio što bi potencijalni posjetioci trebali naći i pročitati zanimljivo na blogu. Nakon što je prestala moja suradnja s web stranicom „bašnasbriga“ osjetio sam da bih trebao uraditi svoj blog i nastaviti s pisanjem. Tada ni slutio nisam da bi se ova aktivnost mogla produžiti na deset uzastopnih godina pisanja. Ovo je jedna od najdužih aktivnosti koje uzastopno i bez umora radim iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu i još se nisam umorio niti mi je dosadilo uz sve nedaće koje su me u međuvremenu sustigle.
Pisanjem članaka na blogu pokušao sam podijeliti sva ona znanja koja su bili vezani za moj grad i za moj otok koje sam stekao ranije, koje sam stjecao pišući članke, time proširio horizonte znanja kako za sebe, tako i za čitateljstvo. Jer po onoj staroj poslovici samo dijeljenjem znanja umnožavamo svoje vlastito.
Do današnjeg dana objavio sam 617 postova i uz postove objavio preko pet tisuća fotografija pretežno mojih uradaka.
I za kraj postavljam pitanje – da li se je sve ovo isplatilo? – Nakon 10 godina još uvijek nisam došao do odgovora na ovo pitanje. Ako ću gledati nekakvu izravnu korist onda ispada da se ne isplati, ali ako ću gledati zadovoljstvo i sve ono što mi je ovaj blog pružio onda se možda i isplati.
Ipak, drago mi je što sam na ovom putu dosta toga naučio, kako o temama o kojima pišem tako i o sebi.
Hvala svima koji me prate, koji su na bilo koji način sudjelovali, hvala na svakom komentaru, e-mailu, pokudama i pohvalama!
Onoliko koliko mi zdravlje bude dopuštalo nastojat ću u istom ritmu nastaviti s pisanjem mnogih korisnih članaka od kojih će imati koristi svi oni koji se i dalje budu služili ovim blogom.

Veseli i zdravi bili, Vaš
Iskonskipag



Post je objavljen 04.03.2022. u 09:17 sati.