Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jagode i čokolada

Kakva su vrimena došla nemoš skupit deset komentara osim ako napišeš nešto ružno o onom Freshu.

Zato predlažem da u cilju oživljavanja bloga, svaki dan napišemo barem jedan post kontra Fresha.

Ako se ovih dana prijavite da bi udomili izbjeglice iz Ukrajine, morat ćete čekat red, jer je broj potencijalnih udomiteljs višestruko veći nego izbjeglica, pa Moremo reći go krovejša.

Kad smo kod komentara, na hrvatskim portalima se dogodio desant komentatora iz Srbije, koji podržavaju Putina, valjda zato jer ga na srpskim portalima svi podržavaju pa nije zanimljivo.

Naš Rade koji se hrabro suprostavio Vastašama, koji mu nisu dali da pjeva dok se prisjećaju ubijenih od strane Radetovih sunarodnjaka, je čuo da je neki rat pa je pobjego u Ameriku.

Rade opet ne zna ko je agresor kao što nikad nije saznao ko je bio agresor onomad kad su Beograđani bacali cvijeće po tenkovima, pa je za svaki slučaj uteko u Ameriku.

Naš Rade ima neobičnu naklonost prema Ruskim dušama slavenskim, i srpskom junaštvu, ali kad god je sranje utekne u Ameriku, jer ne zna ko je agresor.

Na zapadu inače ništa novo, osviješteni šupci, koji nisu udomili nikoga iz Sirije, prigovaraju zašto neki sada žele udomiti Ukrajince, iako oni sami neće udomiti nikoga ni iz Ukrajine.

Važno je naime biti osviješteni, makar se ni čokolade u korizmi ne odrekao.


Post je objavljen 04.03.2022. u 07:02 sati.