Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

ŠmrkavacKako je mali korak od progresivnosti do fašizma, toliko mali da se nositelji svjetla progresije ne razlikuju od fašista uopće.

Evo koliko jučer je kanadski premijer Trudeau, bio najsvjetlija iskra progresivne misli, beskompromisni zaštitnik i promotor nježne muške ljubavi i jebanja u guzicu i svih ostalih oblika parafilije, ustrajni feminista, i zastupnik svake manjine ponaosob.

I sad se eto taj Trudeau na zgražanje sveg progresivnog u vaseljeni pretvorio u fašisti koji oće sve živo da cijepi.

Sve nešto mislim kako nije u redu ni da se pase cijepi, a da ih se ne pita, tribalo bi zaustavit obavezno cijepljenje pasa dok to ne razmotre i odobre intelektualci i misice s bloghaera.

Jeste vi primjetili da, iako su Kinezi pustili virus za sve su bili krivi Amerikanci ljudi gušteri, i Bill Gates.
Isto tako iako je Ukrajinu napao ruski luđak i oće bacit atomsku bombu, intelektualcima i misicama, s alufolijom na glavi su opet krivi Amerikanci, i naravno Bill Gates.

Dovoljno je pogledat šta govori vrhovni intelektualac u Hrvata Zoka zvani Šmrk.

Našmrkani pojedinac, neradnik bez presedana, sklon mutnim poslovima, izabran glasovima Srba, Jugoslovena, homoseksualne zajednice i idiota, svakodnevno zasjeni Aleksandra Vučića nemuštim pokušajima relativizacije ruskog fašizma.

Da Šmrk ima neku stvarnu moć, recimo kao precjednik vlade sastavljene od kovalicije esdepeja i Moremo, te ostalih progresivnih snaga, i mi bi bili skupa s onih pet simpatičnih diktatorskih režima i Srbijom na strani Putina.

Današnje pitanje za diskusiju je

Ima li neko kome je neugodno šta je glasa za Šmrka.
Post je objavljen 03.03.2022. u 07:58 sati.