Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

DA LI ĆE BITI I OPROŠTAJNA VEČERA ILI ĆE ONA OTIĆI TIHO?



Svakako i da je jučerašnji dan, odnosno poslednji dan februara 2022 godine bio vrlo značajan za Dajanu Diverno. Naime, juče se dosta govorilo o neizostavnoj operaciji njenog sina i obaveznom, daljem lečenju u inostranstvu, tako da će se više pojedinosti možda znati tokom marta 2022 godine, mada ona inače ne voli mnogo govoriti u javnosti o porodičnim stvarima.
Zna se tek toliko da se operacija tog tipa vrši u Beču i u Torontu. Zbog posla je trenutno aktuelan deo gde se govoiri engleski jezik - odnosno Kanada (zbog same operacije) i Velika Britanija (zbog izdavačke kuće i video produkcije za crtani film - kako bi se uzeti krediti za operaciju mogli vratiti). Takođe, da se ne zaboravi tu je i Autistični Centar iz Sjedinjenih Američkih Država i poziv da se posle operacije može i tamo boraviti (i svakako nastaviti s poslom)
Nadamo se da će autorka napraviti jednu manju neformalnu oproštajnu večeru i za svoje saradnike i poznanike ovde - nešto u stilu otkačene, književne večeri poetsko-proznog formata.
Što se aktivnosti vezane za posao tiče - zna se da je poseta Londonu planirana za februar 2022 godine pomerena na neki drugi termin - da li kraj marta ili početak aprila.
Aktuelna je i moguća poseta Norveškoj, ali o tome više sledećih dana

Post je objavljen 01.03.2022. u 09:58 sati.