Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kintsukoroi

Marketing

Muške igre

Ratove općenito vode egomanijaci, nedorasli muškarci, koji se nikada ne bi smjeli domoći takve moći. Prilikom " natječaja za to radno mjesto", sakupljanja potpisa, izuzetno bi važno bilo uvesti psihološki test, iz kojeg će se jasno moći vidjeti koliki stupanj agresije skrivaju i koliko im i da li im je uopće, razvijen prednji čeoni režanj mozga, koji čini ljudsku osobu svjesnom posljedica.
Bez tog mjerenja, nema kandidature. Ni prismrdit u politiku.

Muškarci koji ratuju, sigurna sam, vide to samo ko igricu na kompjuteru, običnu simulaciju.
Stišću svoje joystickove znojnih i zajapurenih obraza, potpuno nesvjesni da je to crveno na ekranu prava krv, da te gomile promrzlih, bolesnih starih ljudi i djece, koji spavaju po podrumima ili plaču zbog razdvajanja na granici, nisu samo zgodna animacija, kao što ni ti razrušeni bolnički odjeli također, nisu dio dobrog performansa.
Žene bi se poklale zbog zavisti, boljeg radnog mjesta, boljeg frajera, istog frajera, istih haljina, loših frizura, boljih cipela, izvrijeđale bi se na pasja kola, možda i potukle...napravile bi kraval..al nikada egzodus.
Slomile bi se na samo jednu jedinu dječju, nevinu suzu.
Ima i muškaraca takvih. Moraju se skrivat, jer inače su gay.

Putin je mogao naprimjer, umjesto Ukrajine, napasti Ameriku, bombardirati NATO baze, upisati se hitro u EU. ( hvala diablo)
Uvesti teške sankcije, kak on veli, nacističkoj Ukrajini čiji je predsjednik Židov. Ne napadati ljude koje nisu ništa krivi. Pogotovo djecu, ej...

Da je mudro žensko, tražio bi primanje u NATO. Time bi meni ispao prava, mudra faca.
EU nije trebala uvoditi sankcije, jer će ga time učiniti samo još više zlim i očajnim. NATO je trebao maknuti se iz ruskog susjedstva, tamo ionako samo provociraju sukobe godinama.
Za te njihove dalekometne igračkice, koje koriste kad im se više ne diže ona stvar, ionako nije presudna blizina.

Da mogu, svima bi im oduzela te igračke.
I u kut.
Idemo, psihološki testovi. Da vidimo malo braco moj, tvoj prednji čeoni! Ha?! Jesi li uopće dostojan nazivati se predsjednikom haustora, a kamoli države, o čijoj sudbini odlučuješ svojim postupcima za idućih stotinjak godina?!

Al no...
Ja sam samo žena.
Svjesna da..kad se pomaknem ja, pomakne se cijeli svemir.



Post je objavljen 28.02.2022. u 18:23 sati.