Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jelena Veljača u zemlji čudesa

Na svijetu postoji 196 država, od kojih je Velika Britanija ratovala na teritoriju 174, odnosno nije ratovala na teritoriju njih 22.

Toliko o tvrdnjama da ne postoje agresivne nacije, ili ćete mozda povjerovati Muji koji će vas uvjeravati da eto Britanci nisu imali sreće pa su stalno imali Gargamele na vlasti.

Možda nekome padne na pamet i da su taki jer im je kraljica švabica.

Ne znam jeste li vi bili u Rusiji, ja jesam onoj socijalističkoj, i ovoj postsocijalističkoj, a bio sam i u Ukrajini dok je bila u Sovjetskom savezu i ovoj neovisnoj.

Nemam pojma doduše kakva je bila carska Rusija, niti mi se konzultira s Mujom oko toga, ali socijalistička je bila bolesno društvo, puno bolesnije od bivšeg Jugoslavenskog, u kojem su i neki od vas obožavali masovnog ubojicu, i prijavljivali rodbinu i prijatelje, da bi se pomakli na listi za stan, ili susjedu oteli ženu, ili čisto zato jer ste bili bolesni.

Zajedničko je Ruskom i bivšem Jugoslavenskom društvu da nisu prošli za razliku od drugih postkomunističkih društava nikakav oblik lustracije, pa je bolest ostala duboko ukorijenjena.

Svi ovi pacijenti i ovdje na blogu, uključujući i one koji su iz svojih vukojebina pobjegli na zapad, na kojem njeguju nježne osjećaje prema počiniteljima genocida, jer su eto njihovi, su psihički bolesne osobe, koje bi vas da njihovi negdje dođu blizu, odvodili na stratišta i zatrpavali u jame.

Laprdanje o tome kako nema loših naroda je ništa nego isprazno laprdanje.

Svaki narod može biti loš, ali su neki to češće nego drugi.

Ni prije trideset godina na nas nisu krenuli monstrumi s krvavim očima, i kandžama, nego oni koji su se netom vratili s godišnjih odmora negdje u Hrvatskoj.

Svi mi koji smo živjeli u to vrijeme ovdje znamo da Slobo nije bio madioničar,koji je hipnotizirao sve Srbe koji su onda ko zombiji išli za njim, a oni koji nisu mogli ići, su bacali cvijeće po tenkovima.

Ništa se ni danas nije promijenilo, osim što AV koji isto nema moć masovne hipnoze, ima čvršću podršku od one koju je imao Sloba.

To nikako nije razlog da mrzite sve Srbe, niti je razlog da mrzite bilo kojeg Srbina.

Oni trenutno i nisu neka realna opasnost, iako bi mogli postati u trenutku, pa bi vas kao i prije trideset godina oni s kojima vam djeca partijaju po splavovima, vodili na stratišta, dok bi vas ovi koji ovdje žive s vama prokazivali.


Prava opasnost su Mujo i ekipa koji vas uvjeravaju kako vam avioni ne trebaju, i kako hrvatski vojnici ne smiju sudjelovati u NATO operacijama.

Ta ekipa su kreten kojeg ste izabrali za predsjednika, gomila Srba, Jugoslovena, gle čuda, i glupače koje misle ako čvrsto stisu oči da ih niko ne vidi.

Zato nemojte mrziti nikoga, samo nemojte biti proklete budale, u službi zla, bez obzira s koje strane dolazilo, jer da nije takvih kretena zlo nikad ne bi uspjelo.




Post je objavljen 27.02.2022. u 08:47 sati.