Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whitelilith

Marketing

Prve visibabe iz našeg dvorištaovu sam sliku fotkanu značajnog 22022022 poslala svojoj dječici u CH gdje su trenutno kod tete na odmoru.

Što nam je donio 22022022 koji se čita jednako slijeva na desno i obratno, pa čak i naopačke, a rekli su da nam je idući takav datum za nekih 900-tinjak godina, koji zasigurno nećemo dočekati?

Meni osobno - prve visibabe, iz moga dvorišta, za koje me nitko ne može kazniti onim tisućicama kazne novoga zakona, svijetu, Europi novi rat....ježim se od pomisli na rat...nije tako davno bio na našim prostorima, u našoj državi....ili je to još tako blisko mojim traumama pa mi to ne izgleda kao 30-ak godina.....

Vozim danas jutrom rano ulicama moga grada da ulovim akcije koje sam si zacrtala, na parkiralištima 2 shoping centra nigdje nikoga....Čekaju li svi najavljena smanjenja cijena?

Lokalni kafić prazan, zubato sunce obasjava terasu, naručujem espreso nakon dugo vremena što sam si negdje priuštila kavu vani, palim cigaretu nakon više od mjesec i pol nepušenja....trenutak mira kad zastaje sve...pa i zrak koji dišem traje...i ne boli...
Očigledno ne funkcioniram bez svoje doze otrova....
Borim se sama sa sobom.
Pobijedit ću ja, zasigurno.
Samo....koja ja?
Kao ona priča o dva vuka koju taaako volim, koja mi je životni orjentir...Post je objavljen 24.02.2022. u 18:01 sati.