Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Kviz...


Nisam neki genijalac u rešavanju kviza, mada je prava istina što mislim da sam pametnija nego jesam, pa me kviz razotkriva.
Zadnji kviz, ono sa Tarzanom me je potsetilo na jedan događaj u detinjstvu.
Ćerka mamine prijateljice, njena sestra i ja samo došle iz kina gde smo gledale Tarzana. Dopalo nam se kako Tarzan lako juri držeći se za lijane. I mi ćemo. Nađi ti lijane u Marulićevoj ulici. Ja sam se uhvatila za neki gajtan koji je micao zavese levo desno, ona je skočila na luster, a najmlađa se popela na prozor da skače dole u jezero i bori se sa krokodilima.
Prošle smo prilično neslavno. Ja sam skupa sa gajtanom, zavesom i nekom motkom koja se stvorila ko zna od kud udarila u curicu na prozoru, koja se panično počela derati preteći da će nas tužiti, jer je pala, umesto u ralje krokodila, na pod pa je još i motka udarila. Ona sa lustera je napravila super skok, ali kako se zaljuljala na lusteru, on se otkačio sa stropa i neslavno završio na podu razbivši se u milijin komadića koji su se presijavali na bojnom polju.
Nijedna nije bila povređena, prave Tarzanke, ali kad su matorci uleteli u sobu nastao je pravi haos, ma smak sveta. Tada nije postojao telefon za zlostavljanje dece, pa su njih dve dobile batine, a ja kao gost samo grdnju uz pretnju da nećemo ići mesec dana u kino.

Na kraju jedno kviz pitanje u stilu mece

Koliko ćete godina imati 2032??
Neću vas mučiti, evo i odgovora.
Na vaše godine dodajte dvadeset, oduzmite deset i dobićete tačan broj. Neverovatno, zar ne??



Post je objavljen 21.02.2022. u 16:56 sati.