Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bartimejcroata

Marketing

Je li vlastito cijepljenje izraz Božje ljubavi -dio 6

Na you tubeu se danas pojavio video u kojem jedan pravoslavni svećenik 95. god. govori da će Australija i Kanada prva uvesti čipiranje i već ga uvodi. Nije objasnio kako, ali da nešto ima vidi se po današnjim događajima u te dvije fašističke države. Smeće policijsko navalilo konjima na ljude.
Sad kad su se ljudi počeli buditi iz sna i počeli shvaćati koja je to prevara s cjepivima sad će okultni vladari cionisti isprovocirati rat da skrenu pažnju s cijepljenja. Nadam se da Rusi neće nasjest na provokacije glupih ukrajinaca koji su se dali podjarmit od anglikanskog masonskog smeća, koji će im sutra preko natoa bacat chemtrailse po državi, a već bacaju. Kritično će bit 22. 02. jer je to dan po uzoru na film kvaka 22, a zapravo je to masonska podvala, zasad neću reći kakva je to kvaka u pitanju, ali slično je onom nizu od 19 država koji su 08.08 imali svi jednak broj cijepljenih.

Evo isječka iz Protokola sionskih mudraca, koji više ne kriju da hoće cjepivima i ratovima uništit većinu čovječanstva.
Ne samo sredstvima, nego i strogim mjerama mi ćemo pobijediti i učvrstiti sve vlade pod vlast naše nadvlade. Dostatno je znati da smo neumoljivi i da neposlušnosti više nema mjesta. Još u davno doba mi smo bili prvi koji su narodu uzvikivali: "Sloboda, jednakost, bratstvo!" Riječi koje su potom često ponavljali kao nesvjesne papige, koje posvuda nasjedoše na taj mamac na temelju kojeg oni lišiše svijet blagostanja, stvarne slobode osobnosti koja je do tada bila zaštićena od pritiska svjetine. Tobožnji pametni i inteligentni gojimi nisu mogli shvatiti koliko su te riječi u sebi proturječne i izgovarajući ih ne vide da u prirodi nema jednakosti, da ne može biti ni slobode, da je sama priroda utemeljila neravnopravnost umova, karaktera i sposobnosti, a podložnost njezinim zakonima nisu shvatili da je svjetina slijepac, da su vođe svjetine samo vikači iz te sredine izabrani, ali su u politici jednako slijepi kao i svjetina, jer ne shvaćaju da upućen čovjek, premda bio i glup, može upravljati, a neupućen, premda bio i genij, u politici ništa neće razumjeti. Sloboda, jednakost. Bratstvo.

Najgora mi je spoznaja da je cijeli Izrael najviše procijepljen, i ljut sam ko pas radi toga jer volim taj narod kao svoj hrvatski narod, zato što je moj Bog iz tog naroda (po Majci). Znači da su budaletine globalističko cionističke oikofobi i da su zato ugrozile zdravlje meni ljubljenog naroda. Jednako kao što su hrvatski partizani oikofobi i zato su organizirali genocid na križnim putevima.
Kolika moraš bit životinja pa cijepit djecu i stavljat im brnjice na usta.

PS. Je li netko zna je li se ministar Radovanka Fuksa cijepila buster dozom. Bilo bi mi drago da jest, kad ga srce strefi dignut ću zastavu na dva koplja.
Izgleda da se Plemki majmunu drma stolica, ali prodo je dosta doza pa može na raport onoj smrdači von der lajavici. Nek je Bog blagoslovi, dabogda krepala.



Post je objavljen 20.02.2022. u 23:37 sati.