Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


15.09 sati Aha bilo je. A zna se: red je red! Bila je krunica Božjeg milosrđa uz HKR. Pa je potekao onaj ubitačni: Haj na web Isusova ovco! A što? Pa može ono što si na mob slagao za 'Slobodnu', a ima još za slagat. Pa ću to ovih dana. Haj, zdravi i veseli bili!
- A to o prijedlogu da Višeslavova krstionica bude na euru znate iz sms-a koji sam poslao 'Slobodnoj': Višeslavova krstionica = 1 euro. Pa mislim da se tako najbolje predstavljamo svijetu: Hrvatska je kolijevka kršćanstva.
- O Dalmatincu na euru? Korisnije bi bilo porazmislit kako da Dalmatinac ima euro u džepu
- A život poslije 'saobraćajke'? Ma to vam je bilo ka u priči 'bombe, rašpe, livorveri'. Ma su Bogu hvala prošle te nevere. Sad sam živ, svoj sam na svome, sa svojima. Sa svojim poslom se bavim. A to znači: imam svakodnevnu svetu misu. Svakodnevno sam i na web župi Gospe Sinjske - slažem razmatranja i molitve. E i Bogu hvala svaki radni dan imam potrebne terapije. Fězioterapiju mi daje 'meštar Splićo', tako se on predstavlja ne webu. Inače stručan, profesionalan 'čovik na mistu'. A eto ja kažem poslala mi ga Alkarica (Gospa Sinjska) na intervenciju babe Jake - staričice drage koja mi je bila dječji vrtić u mom Ogorju. I ovo da kažem: Potrebne logopedske vježbe imam tako sto svakodnevno glasno molim Gospine krunice uz HKR. A i brevijar čitam glasno. Koji put i preglasno. Pa negoduju susjedi u kući starčeki, subraća Isusove ovce (kako od milja zovem isusovce)

Post je objavljen 17.02.2022. u 17:14 sati.