Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Pospano Valentinovo

Jel možda mislite gledat neki cvilojebni film večeras na teveu? E pa nećete, barem ne vi koji nemate maks teve i te neke fensišmensi pakete po televizorima.

Ja ih nemam, ionako rijetko gledam teve. Pa onda nemam šta ni prigovarat, jel tako. I sukladno tome, mogu birat između nekakvog dokumentarca na prvom, emisije Stadion i filma Vječni Tuck na drugom, Kumova i Nevjere na Novoj ( to su neke serije, ni to ne gledam ) i Blago nama i Tri dva jedan kuhaj na RTL-u. Dalje nisam ni gledala, šta tek ima na ostalim programima kad na ovima nema ništa. I šta mi preostaje nego opet gledat reprizu Mućki, pa spavat.

Zapravo je sva ta halabuka oko Valentinova bespotrebna, ako mene pitate. Služi samo zato da izbije nešta love iz džepa onima koji se sjete i da najebu oni koji se ne sjete, pa imaju gluvu misu idućih par dana i lupanje vratima kad krenu odspavat jednu rundu popodne. Onaj ko vas voli pokazivaće vam to svaki dan, nevezano za bombonjere u obliku srca i crvene ruže. ( Barem ispočetka, s godinama se možda neznatno izmijeni situacija pa zaboravi i na rođendan a da ne bi Valentinovo; ko će pamtit sve te datume - te godišnjicu, te rođendan, dajte molim vas. I sve samo zato da ispadne da vas se voli, jer ako na Valentinovo nema ruže - šta smo rekli, gluva misa i nabijačina vratima, plus snalaženje za ručak barem tjedan dana dok se ne prizaboravi incident. )

Šalu na stranu, ako nekog volite pokažite mu to svakog dana. Nemojte čekat neke prigodne datume. I sretno vam Valentinovo, onima koji bašbaš to obilježavaju.
Meni se previše spava već sad, a kad se prvi put probudim oko pola jedan nemrem pisat jer mi treba svjetlo i ne vidim dobro iza sna, pa onda ko zna kad bi opet zaspala...tak da bi mi baš dobro lego jedan balić ( ne Ivano, nego alkohol, da odmah raščistimo ) da me zbuba san dokraja i da spavam snom pravednika, jer mi Valentinovo uopće nije napeto.

I nemojte me sad popljuvat, vi vječni romantici; znam ja ozbiljno pisat o ljubavi. Jedino je gadno kad na Valentinovo nemaš al nikako inspiracije pisat o ljubavi koja je blablabla. ( A zapravo jest - najmoćnija sila u svemiru; samo danas mi se spava, šta mogu. Biće bolje iduće godine. )

( ne znam tko je autor ovog čuda na fotki, al zamrem svaki put kad je vidim )




Post je objavljen 13.02.2022. u 19:16 sati.