Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Mladi autori

"Lauba" ima projektni ciklus "Šalji dalje", u kojem je danas ugostila umjetnicu Taru Stanić.

Tara Stanić (1998., Zagreb) završila je Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Studentica je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu na odsjeku Likovne kulture, smjer grafika u klasi profesora Igora Čabraje. Kroz grafiku, ilustraciju, strip i slikarstvo istražuje fantastično, otuđenost i samoću. Sudjelovala je izložbi u Antwerpenu, Galerija TickTack, 2020., gdje je boravila u sklopu Erasmus + programa.

"Budim se iz sna s intenzivnim osjećajem koji me prati kroz jutro i dan. U procesu razbuđivanja prisjećam se situacija, dijaloga i emocija iz sna, te ponekad s poteškoćama pokušavam razaznati što je java. Kako bih spriječila snove da iščeznu iz sjećanja, zapisujem ih ....U svojim radovima prenosim vlastite snove u stvarnost fokusirajući se na atmosferu i emociju koju sam imala u tom trenutku."
















Eto, toliko o izložbi. Danas sam, prije izložbe, išla pronaći Spicy Days- prodavaonicu raznih začinjenih grickalica, umaka i Taproom u kojem možete probati odlične pive! Selili su se, naime, s Ilice - a ovdje gdje su sada pronašli su odličan, veći prostor a čim malo zatopli - moći će se sjediti vani i kušati prefino pivce za živce...:))))

Kupila:



I na kraju, još malo srca:

Mađarice - srčeka...Za atmosferu... Ljubim!

Post je objavljen 10.02.2022. u 23:56 sati.