Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medlife

Marketing

Osnove

Nedavno sam zaključila da se trebam vratiti na osnovne postavke, a danas sam shvatila da u skladu s tim i svoje znanje trebam nadopunjavati od osnova. Tako da sam skuhala kavu, uključila računalo i otvorila knjigu iz anatomije. Jer realno, na operaciji moram znati koja je koja struktura. Uglavnom, kupila sam novo izdanje te knjige koje sadrži mnogo korisnih fotografija, a najviše me oduševljava onaj miris nove knjige koji je ispunio čitav moj osobni prostor. Stalno zamišljam kako će izgledati naša nova polica za knjige u stanu. Kako ćemo posložiti knjige? Gdje ćemo smjestiti radni stol? Imamo još puno toga za isplanirati.

Danas nisam bila u teretani. Nisam ni prošetala, iako je dan sunčan. Večeras radim i ništa mi se ne da. Možda prije posla pogledam kakvu seriju ili dovršim jednu zanimljivu knjigu. A teretana je na redu u petak. Večeras za noćnu smjenu pakiram novu stručnu knjigu. Prošlu sam dovršila i to je neopisivo dobar osjećaj.

Uređenje stana dobro napreduje, zaručnik i ja raspravljamo u kojem ćemo restoranu rezervirati za Valentinovo, čitanje mi dobro ide, napokon redovito vježbam. Zadovoljna sam. Iako danas nema kiše. Ali kažu da će uskoro.



Post je objavljen 09.02.2022. u 12:16 sati.