Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

KRIPTOVALUTE ZA ZNATIŽELJNE I FINANCIJSKI MOĆNE

BITCOIN EDUKACIJA

Lider media organizira online edukaciju pod nazivom „ Uvod u svijet kriptovaluta“ od 1.3 do 3.3. 2022. online Zoom tehnikom, na hrvatskom jeziku u vremenu od 15 do 18 sati.
Predavač u tri modula biti će, kako je predstavljen , bitcoin entuzijast Boris Agotić. 1. Modul ima temu ; uviod u kriptovalute Defi, NFT i blockchain tehnologija 2. Modul: sigurnost wolleta exhangea i upravljanje rizicima,
3.Modul: Osnove trgovanja kriptovalutama i pregled mogućnosti zarade kriptovalutama.

Cijena 3 modula iznosi 1.490 kuna, ali u tu cijenu vije uračunat PDV
Za edukaciju od 9 sati polaznici edukacije primiti će uvjerenje o pohađanju, kao i od LIDERA tri mjeseca pretplate na digitalno izdanje
Oni koju su pretplatnici na tjednik LIDER, i više od tri polaznika iz iste tvrtke dobiti će popust od 10 posto za ovu edukaciju


Prijava preko linka : https://lider.events/kriptovalute/registracija/


PODSJEĆAM:
Poslovni tjednik Lider

Glavni proizvod tvrtke Lider media d.o.o poslovni je tjednik Lider, jedan od najčitanijih poslovnih časopisa u Hrvatskoj. Da podsjetim, prvi broj Lidera izašao je 7. listopada 2005.godine. Istodobno s izlaskom prvog broja tiskanog izdanja pokrenut je i portal koji svakodnevno izvješćuje o najvažnijim poslovnim i političkim događajima u svijetu i zemlji. Organizacijom konferencije Prilagodba javnih poduzeća standardima Europske unije početkom 2007.uslijedilo je širenje djelatnosti na organizaciju skupova, seminara, a osnovana je i lider Akademija i tri kluba – Klub izvoznika, Studentski Lider klub i Klub obiteljskih tvrtki.

Poslovni tjednik Lider namijenjen je menadžerima i poduzetnicima iz malih, srednjih i velikih tvrtki, ali jednako tako i sviam osobama zaposlenim u državnoj upravi, vladinim agencijama i institucijama, odnosno u najširem smislu riječi svim poslovnim ljudima i onima koji se žele baviti s biznisom.
Posebnu pozornost Lider posvećuje mlađim čitateljima, onima koji su tek na početku poslovne karijere, kao i studentima koji su na putu da uđu u menadžerske ili poduzetničke vode. Lider tiskan u magazinskom formatu u coloru na 80-ak stranica, izlazi četvrtkom u Zagrebu, a petkom u ostatku Hrvatske.

Radi uspjeha pojedinih priloga i zadovoljstva čitatelja u njima prezentiranim informacijama, neki su prilozi postali stalni: mjesečni, kvartalni, godišnji i prigodni.
Tako su ekskluzivna Liderova izdanja : 1000 najvećih, 500 najboljih, Lider trend, Premium, Tehnopolis. Tvrtka Lider Media tijekom godine organizira i više od 25 konferencija i poslovnih skupova na kojima se otvaraju aktualne teme, raspravlja o prilikama i rješenjima za zapreke koje stoje pred poduzetnicima i profesionalcima u određenoj gospodarskoj grani.



Post je objavljen 04.02.2022. u 09:49 sati.