Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Hristos naših dana

Danas će naš heroj apolitični Nole u deset časova da poseti, predsednika AV da mu se zahvali što je psovao majku Australcima, koji su našeg junaka mučili u zatočeništvu, i da mu dadne podršku za predstojeće izbore.
Možda će posle službenog dela vojvoda Vučko i naš junak apolitični Nole da trgnu po jednu čiča Dražinu rakijicu.
Oče li susretu bit nazočan i vidilac Hristosa Noletov ćale Srđan, da kaže da smo svi mi jedan narod i svi mi jedna država, ne zna se.

Inače povijesne istine radi svi Srbi su živjeli u jednoj državi dok Sloba Milošević nije pokrenuo revoluciju sa ciljem da svi Srbi žive u jednoj državi.

Naš precjednik Zoka ustaša, izabran od strane Srba Jugoslovena, homoseksualne zajednice i idiota se slaže sa Miloradom Dodikom, i Draganom Čovićem, da nikakvo bratstvo i jedinstvo nemore bit temelj ničega u Bosni, nego da muslimani, koji su šaka jada prvo trebaju uzet sapun i istuširati se pa onda doć na razgovore.

S druge strane muslimani jednako kao i Sloba Milošević onomad misle da je jedina prihvatljiva Bosna u kojoj će oni vladat, i da će to ostvarit po uzoru na Slobu koji je onomad oduzeo autonomiju Kosovu i Vojvodini, pa bi eto i oni oduzeli prava Hrvatima.

Bivši precjednik inače poznati pronevjeritelj lažni svjedok, krivokletnik, i veleizdajnik Stipe Mesić, se potpuno slaže s muslimanima, i s još nekim likovima sprema deklaraciju kojom bi se u građanskoj Bosni i Hercegovini oduzela prava Hrvatima, jer obzirom da nikome ne pada na pamet oduzimat prava Srbima, nemaju se kome drugome oduzimat nego Hrvatima pa se rješenje logički samo od sebe nameće.

Naš gradonačelnik za sada oduzima prava samo onima koji imaju djecu, još se nije sjetio Hrvata, ali zato se sjetio graditi sortirnicu otpada, i to baš onakvu kakve već imamo tri u državi jednu u crvenoj Rijeci, jednu u multietničkoj još crvenijoj Istri i jednu u Varaždinu, a koje dokazano ne funkcioniraju.

Kao podloga za investiciju koriste se prenapuhani podatci o iskoristivosti sirovina i pogotovo prenapuhane vrijednosti tih istih sekundarnih sirovina.

Cijela priča je pompozno najavljena kao obračun s Pripuzom koji već ima jednu takvu sortirnicu koja je već otplaćena, i kojemu stoga baš i ne mogu konkurirati, jedini problem je doduše što i njegova ne funkcionira, ali on barem otpad iz svoje spaljuje u Bosni, a naš gradonačelnik će ga valjda vozit na Jakuševec jer je ekološki osviješten pa ga neće spaljivat.

Dakle da zaključimo naš pametni gradonačelnik, izabran od istog biračkog tijela ko i Zoka ustaša, će potrošiti nekoliko stotina milijuna kuna, da bi otpad koji je do sada vozio na Jakuševac, sortirao pa vozio na Jakuševac.

Naravno sve to će biti popraćeno većim računima, jer očuvanje prirode i društva nema cijenu.

Recimo u Rijeci je smeće kad je profunkcionirala sortirnica poskupilo oko 100 posto.

Inače te sortirnice su vrlo učinkovite, ali za nešto drugo, ali to bi trebalo znati, a znanje se na našu veliku žalost ne stiče na Soroševim fakultetima, ni valjajući se po Cvjetnom, a pogotovo ne u nevladinim organizacijama, tamo se mogu naučiti mehanizmi pranja love, ništa drugo.




Post je objavljen 03.02.2022. u 07:18 sati.