Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Post za naslovnicu

Kaže sin Andreasa Palicke da je njegov tata jako dobar golman ali da je Landin bolji od njega.

Eto, a Palicka je najzaslužniji što je Švedska uzela zlato, i sve to nije dovoljno da bi član njegove obitelji, njegov nasljednik promijenio mišljenje, i stvarno dječak je u pravu Niklas Landin je bolji golman od Palicke.

Istovremeno dok su Švedska i Danska uzimale medalje, Hrvatska je bila odlična osma, pa su se nekadašnji osvajači zlatnih medalja usudili kritizirati odluke izbornika kojemu je najveći uspjeh u karijeri što se nije uspio plasirati na olimpijske igre, i tijesan poraz od Danske.

Uslijedila je rafalna paljba na osvajače zlatnih medalja, izbornikove sestre, nećaci i ostala rodbina, kojima je najjača poveznica sa sportom, to što je jedna sestra bila udata za Zorana Mamića, udarili su drvljem i kamenjem na osvajače zlatnih medalja, koji su se drznuli propitivati odluke njihovog brace.

Ali to nije sve, svjedočili smo nedavno velikosrpskom antivakserskom porodičnom freak showu, jel se tako piše, u produkciji porodice Đoković, a propos toga što je Nole ko zadnji kreten Deportovan iz zemlje u koju se ulazi samo uz potvrdu o cijepljenju.

Naš heroj Nole, je falsifikovao potvrde o preboljenju, jer svi kažu da je dobar čovjek, pa evo i ja ne vjerujem da je namjerno širio zarazu po tuđoj djeci.

Kažu sada da je Noletu bilo neugodno zbog freak showa, u produkciji njegove porodice, i trebalo mu je biti, svakom Noletovom navijaču bi trebalo biti nelagodno zbog tog freak showa.

Jednako tako bi svakom navijaču hrvatske reprezentacije trebalo biti nelagodno zbog performansa ex gospođe Mamić, i ostalog veselog društva.

Eto u tome je suštinska razlika osim postotka cijepljenih i još nekih drugih stvari između normalnog svijeta malog Palicke i pomrčine u kojoj blista ex gospođa Mamić i mrklog mraka u kojem sija porodica Đoković.

Post je objavljen 02.02.2022. u 10:10 sati.