Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

peka

nisan davno o znanstvenicima pa je red da i spomenem kako se nebi osjećali zapostavljenima u ovo vrime velebnih znanstvenih dostignuća. najprije moran kazat da me post cijenjene blogerice flexy naveo na promišljanje o znanstvenoj magli u jednom potpuno novom svjetlu, mislim, nije svjetlo nego san upalija maglenke.

dakle, znanstvenici misle, iako o koroni još nisu usuglasili stavove šta da misle kako su hobotnice i lignje drevni vanzemaljci mislim, ima logike ako božica kali može imat šest ruku a božanskog je porijekla zašto jedna hoba nebi imala osam krakova i došla iz svemira ka i sva ostala božanstva, a jel tako?

prema znanstvenim tezama hobe i ligne su na zemlju došle zamrznte i otud potječe običaj da i se najprije dubpko zamrzne, šta dublje to bolje, kako i inače dolaze iz španjolske, kako bi i led ujia i omekša, baj d'vej kuvaju se prema kilaži šta oće reč hoba od dvaipo kila=dvaipo sata.

međutim, moja teza je da su došle u svemirskom brodu u obliku peke jer, kako objasnit činjenicu da je hoba ispo peke bolja od hobe na salatu?! a ako ćemo ić u raščlambu prirodnog priklona onda se moramo složit da hoba ispo peke nekako baš pristaju jedno drugom baš ka da su srasli jedno s drugom. plus šta su se možda neke od njih skuvale u svojin pekama prolazom kroz atmosferu pa otud i prahistorijsko iskistvo pohranjeno u malom mozgu kojeg vučemo još pd doba neadertalaca šta sa znanstbenog stajališta dolazomo do zaključka kako su hobe i lignje došle na zemlju nakon šta je neadertalac otkrija vatru jer u protivnom nebi zna za hobu ispo peke, a kako nije još poznava obradu metala onda je za peku koristija oklop od kornjače, velike i male, koje su na zemlju došle prije njih, skupa sa kumpiron i karoton kao logistika.

baš me zanimaju vaša iskistva o hobama ispo peke, jel van bolja od one na salatu i jel je najprije držite misec dana u dubokom? lignje su druga priča. one su najbolje friške, samo da vatru vide, šta me navodi na zaključak da je njihova svemirska peka bila puno brža pri prolazu kroz atmosferu od hobine

Post je objavljen 31.01.2022. u 14:17 sati.