Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bartimejcroata

Marketing

Je li vlastito cijepljenje izraz Božje ljubavi -dio 4

Ovaj tekst posvećujem bogatašima, covid fašistima tipa bila gutavog i elona brzog, sorosa okrutnog i drugih. Elon Musk je u Bosni poznat po nadimku -hajvan njuška-, jer priprema, nakon ovog genocida sljedeći genocid u obliku pečata zvijeri, na ruci, a za papke i na čelu.
Dragi moji, dragi moji bogataši, pitam vas
-Jeste li vjerni Zakonu Božjemu objavljenom po Židovu Mojsiju?
-Jeste li ponizni toliko da bogatstvo podijelite u obliku kruha, a ne u obliku otrovne vakcine?
-Jeste li milosrdni, da ne ljubite samo braću po krvi, nego i one koji su vam braća samo zato jer su rođeni od čovje­ka kao i vi?
-Jeste li čuli da je opraštanje korisnije od mržnje­, da je razumijevanje bolje od neumoljivosti?

Bog Jahve nije s nečistima. Nečistoća, naime, kvari ono što je Bož­je vlasništvo: dušu, a osobito duše malenih koji su anđeli ra­zasuti po zemlji. Jao onima, koji im iščupaju krila s okrutnošću demonskih zvijeri i obaraju to nebesko cvijeće u blato, time da im daju upoznati okus materije ! Jao !... Bolje bi bilo da umru s mlinskim kamenom o vratu i da se bace na dno mora, negoli da dođu do takvoga grijeha !
Bille, biile.....

Jao vama, bogati i koji se zabavljate ! Jer, upravo među vama vrije najveća nečistoća, kojoj služe kao krevet i jastuk - nerad i novac ! Sada ste siti. Hrana – požuda, dolazi vam do grla i davi vas. Ali ćete gladovati.
Ali ćete trpjeti glad užasnu, ne­zasitnu i bez unutrašnje zaslade. Sada ste
bogati. Koliko biste dobra mogli učiniti svojim bogatstvom ! Vi njime
činite toliko zla sebi i drugima. Upoznat ćete 'okrutno siromaštvo' u dan
ko­ji neće imati završetka.

Sada se smijete. Mislite da ste slavodo­bitnici. Ali, će vaše suze napunjati
gehenske baruštine. I više se neće zaustaviti.
Gdje se gnijezdi preljub? Gdje kvarenje djevojaka? Trošite se u nečistim vezama koje vas snizuju ispod nečiste živine ? Nikakav razlog ne opravdava blud. Nikakav. Imate samo jednu dušu. Cijelom svijetu naturate blud jer znate da je tijelo područje sotoninog kraljevanja, a ne mora tako biti. Tijelo bi trebalo biti Hram Duha Svetoga. Jahvinog Duha.

Kad je duša združena s jednom drugom dušom, ugovorom vjernosti, neka ne laže. (Bile bile, šta će ti žena reć). Inače će 'lijepo' tije­lo s pomoću kojega griješite otići zajedno s vama, nečiste duše, u neugasiv oganj. Radije ga osakatite, ali ga ne ubijte zauvijek osudivši ga na vječne muke. Postanite opet ljudima, vi boga­taši, crvljiva legla pokvarenosti, postanite opet ljudima, kako ne biste bili odvratni Nebu ...

Ovim bogatašima u osudi pridružujem i predsjednika usranog suda hr. koji je uz pomoć soroščadi tipa plenkia i saborskih zastupnika izručio dušu jednog nevinog djeteta dvojici pedera, radi čega je bio zemljotres u Zagrebu.
Domska su djeca manjinska djeca i kao ugrožena manjina imaju ljudsko pravo da imaju i mamu i tatu. Pisao sam i katoličkim udrugama za ovu ideju pravnog tipa, ali nisu reagirali pederi katolički.
Ne smijem zaboraviti onog malog gnoma Peđu Grbina i velikog gnoma Arsena Bauka koji stalno zagovaraju upropaštavanje duša nevine djece nudeći udomljavanje djece u neprirodnom okruženju.
Kakva su vremena, za poludit, ljudi su se iskvarili totalno, potpuni glupani, e sad će apokalipsa, upropastitelji ljudskih duša, zaslužili ste je, ovo je bila predigra da se vidi tko je od svećenika idolopoklonik pelcovanja. Sljedeći mjesec će i rat. Postit ću jedan dan da ne bude.

PS. Koja je razlika između Joa Bidena i Pape?
Kada dođeš ispred Pape Franje moraš kleknuti na samo jedno koljeno.






Post je objavljen 28.01.2022. u 23:20 sati.