Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

DOK SE ČEKA 11.FEBRUAR ... UVELIKO SE MOŽE IĆI U OSLO


I dok čekamo polovinu februara 2022 godine da bismo videli odluku birtanskih vlasti za nevakcinisane putnike iz Europskih zemalja, možemo reći da je jedna druga zemlja s severa svakako otvorila svoje granice za nevakcinisane putnike.

Reč je o Kraljevini Norveškoj.

Sudeći prema saznanjima koje imamo ova Skandinavska zemlja omogućava ulazak državljanima Europske Unije. Potrebna je prethodna registracija ili negativan PCR test...
Norveška nije nova tema na ovim stranicama, a autorka ima već i objavljena dela na norveškom jeziku (sve skupa 10)
Takođe tu su i bajke ''10 EVENTYR'', potom prevod dela ''Tajne strasti grofice Razaski' i još 11 romana što čekaju da vide svetlost dana u nekoj izdavačkoj kući u Oslu i u Norveškoj.(poput dela ''Samba do smrti'', ''Priča plave mumije'', ''Tajna markize de Šampanj'' i mnogi drugi)
Dakle, Dajana Diverno - nakon dve godine lepo bi bilo uistinu posetiti Norvešku, ali ovog puta s žarkom nadom da se pojedine stvari (u čije detalje nećemo zalaziti, i nemaju veze s tobom) i mogu izbeći... Nije malo 20-tak književnih dela koji trenutno stoje i sklupljaju prašinu, (dobro neki su objavljeni u vidu e-book za teritoriju S.A.D i Kanade) a uveliko bi ih bilo zanimljivop čitati i promovisati..
Nadamo se da ćemo tokom vikenda čuti i Dajaninu saradnicu Marinu Veljković - šta misli upravo o ovoj temi.


A što se Velike Britanije i crtanog filma tiče, o svemu će se pisati u narednim danima


Post je objavljen 28.01.2022. u 11:10 sati.