Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

BmK

Smiruje se po malo bura u čaši vode, nastala oko dvojice olinjalih repera.

Mislim ono jedino je vremešni panker Mile Kekin u majici s Ćegevarom otuznija pojava nego reperi u pedesetima.

Neke stvari su jednostavno primjerene mladosti, naponu snage, a onda poslije postanu nakaradne ko one žene koje ne znaju dostojanstveno starit pa se izoperiraju, i izgledaju groteskno, sa zategnutim facama i obišenim izboranim vratovima.

Da ne bi bilo dileme ne uspoređujemo nikoga s blogericama koje paru ka freak show, ko zna jel se tako piše, ali su zato zle ka oni koji jedu mamuta s kapulicom.

Ipak po ko zna koji put navedena situVacija, s vremešnim reperima razotkrila je totalitarni karakter lijeve falange u Hrvata, sazdane uglavnom od Srba Jugoslovena, produkata miješanih brakova, i militantnih gejeva, na koje vremešni reperski dvojac i ukazuje.

Dakle ti ljubitelji Noleta i Đoleta, su izopačena netolerantna stoka koja bi sutra da se neka JNA primakne na dvaes kilometara, željno iscekivala, da nas njihovi oslobode, kako bi nas uz pjesme Baje malog Knindže, zatrpavali u masovne grobnice.

Ovo cenzuriranje sada je samo podgrijavanje čorbe do povratka već neke od armija.

Ne mislite valjda da je slučajno da ekstremna ljevica podržava komandanta Zoku ustašu, koji kaze da su eto Rusi u pravu kad oduzimaju teritorij drugim državama.

Moš mislit, obzirom da je bratska i jedinstvena Srbija u kurcu, sljedbenicima Noleta i Đoleta je najveća nada majčica Rusija, koja bi mogla bipsiće osloboditi iz ralja groznih vremešnih repera.

Post je objavljen 27.01.2022. u 20:57 sati.