Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

grupa EMPATIJA -ruka pomoći

Splitska grupa Empatija u proširenom izdanju s onima izvan Splita ima oko 5000 članova , dobre administratore i svrhu da pomaže svima kome treba . Da je tome tako evo primjera od par dana :

Vrlo skromna invalidna osoba iz ZG ( u kolicima je ) traži ispravnu perilicu rublja........Nema fejs, ja posredujem ako netko ima iz okolice Zagreba radi troškova


za što sam dobila i odgovor u koju Zagrebačku grupu proslijediti.....Što i jesam

Ali, osim perilice, kaputa razne odjeće pojavio se dana jedan anoniman oglas i dobio 140 vrlo sugestivnih komentara.



nepoznata žena koja je htjela ostati anonimna "ima potribu" ali, selo je selo i nije joj lako u toj sredini ni naći muškoga a izbjeći ogovaranja ...
U prvi tren kad sam vidjela oglas malo sam se snebila, ali onda me oduševilo puno duhovitih i iskrenih odgovora imenom i prezimenom koji su nudili pomoć.

- Zena je sa sela i ima svoje potrebe. Dakle ne trazi se cijelu muskarac, samo jedan dio


Zakljucala bi post evo javila se gđa iz Zagreba salje Tiskom.Hvala svima koji su shvatili
ozbiljnost situacije.


Naravno,bilo je još puno komentara dobronamjernih , duhovitih i nemalicioznih.
Ova moja objava s početka o perilici ostala je usamljena , doduše s preporukom na koju stranicu zagrebačku da je stavim , ali je zato gospodja iz Zagreba preko TISKA riješila promptno molbu žene iz Dalmatinske zagore.
I da sumiram : seks je ipak broj 1 kad ga nemaš a 140 komentara to potvrdjuje .......Žena ne traži cilog čovika , nego samo dio, pa zašto joj ne pomoći ?

.

Post je objavljen 27.01.2022. u 19:00 sati.