Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

A što je s ljudskim slobodama

Dino Rađa je reka da ga boli kurac za rat, Onda su neki iz hvidre rekli da je jugoslovenčina ka i Dežulović.

Ima li Dino Rađa pravo reć da ga boli kurac za rat, naravno da ima, jednako ka šta hvidra ili bilo ko drugi ima pravo reć da je Dino jugoslavenčina ka i Dežulović.

Problem nastaje u trenutku kad neko Dinu ili hvidri ili bilo kome drugome oće zabranit da govori.

Tako smo imali situaciju i kod nas na blogu da je administrator na opće oduševljenje najvećih kretena brisao komentare pa i cijele blogove.

Glupanu ni to što je izazvao odusevljenje kod najvećih kretena nije bio signal da nesto pogrešno radi.

Zabranjivati bilo kome da govori je obilježje totalitarnih umova, i ako želiš saznati ko je bolesni kurvin sin, ili kcer, s lošim namjerama samo obrati pažnju je li sklon zabranjivanju.

Našta bi ovo sve skupa ličilo kad bi se kretenima zabranilo da pišu bilo bi nas petero, i ne bi kome ima reć da je kreten, ka recimo naš administrator koji recimo zna brisat komentare, jer se ne sviđaju onima koji se njemu dopadaju.

Eto to je eklatantan primjer totalitarizma, kad neki šupak koji nije u stanju nać ozbiljan posao, zabranjuje nekoga samo da bi se nekome dodvorio.

Jebate koji bi on sekretar partije bio, svi bi mu išli u komitet po mišljenje, slali mu limune, i ko zna šta još, samo da se rodija na vrime, vako more samo obrisat pokoji komentar, za pomoć nekoj djevi, ili ljubitelju Đoleta i Noleta u nevolji.

Post je objavljen 25.01.2022. u 21:51 sati.