Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petrinjaglobe

Marketing

YLACES podržava mlade znanstvenike

Na inicijativu profesora GLOBE voditelja Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka upućena je zamolba YLACES, organizaciji za promicanje znanstvene, eksperimentalne i prirodoslovne edukacije učenika
(Youth Learning as Citizen Environmental Scientists) za donaciju vremenske postaje SŠ Petrinja i Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka.
Zamolba je odobrena i dvije škole, Prirodoslovna i grafička škola Rijeka i Srednja škola Petrinja dobile su nove automatske vremenske postaje od donatorske organizacije YLACES.





Novi uređaji će se koristiti za projekt „Toplinski valovi“ kojeg planiramo realizirati u slijedećoj školskoj godini sa učenicima Ženske opće gimnazije Družbe sestara milosrdnica s pravom javnosti.
Rad s novim vremenskim stanicama će pomoći učenicima da steknu iskustvo s eksperimentalnim i znanstvenim načinom rada i razmišljanja.

Zahvaljujemo se našim učenicima na predanom radu i donatoru Ylaces na velikodušnoj donaciji.
Svakako se zahvaljujemo kolegici, voditeljici GLOBE programa Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka mr. sc. Marini Pavlić na inicijativi i pomoći u organizaciji nabavke ovog uređaja.


Post je objavljen 24.01.2022. u 21:50 sati.