Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

PAR REČI O LONDONU


Ukoliko se bude moglo otići u London radi poslovnog angažovanja, Dajana Diverno bi, određeni vremenski period, bila u glavnom gradu Velike Britanije tijekom februara 2022 godine. Radilo bi se na dogovorima vezanim za konkurse za finansiranje crtanih filmova, prvenstveno.. Nezavisno od toga, Dajana ima i drugih angažovanja koja su smeštena u ovaj grad.
Trenutno autorica je angažovana oko slika za poslednju 12 bajku, jer 12 crtanih filmova će biti u ponudi.
Dajana kaže da se često seti svoje pokojne mame Ruže Sarić koja joj je bila vrlo velika podrška za bajke i crtane filmove i koja je iskreno verovala u celu tu priču vezanu za realizaciju samih projekata.

''Volela bih'' - kaže Dajana Diverno - ''da je sada mogu videti i pričati s njom o svemu, crtanim filmovima.. O Londonu i o Kanadi...Ali neke stvari su trenutno nemoguće. Najgore mi je bilo preživeti bez nje prvi Božić, a posle i Novu Godinu..Čudno je pomisliti na to da sam pre godinu dana, prošlog Januara 2021 godine, imala pred sobom samo ideju realizacije likova za bajke. A sada se s celokupnom idejom o tome - takoreći ''selim'' na konkurse za finansiranje''

U svakom slučaju se nadamo da će autorica izrealizovati svoje zamisli koje se vezuju za ove projekte, a ujedno i iskoristiti mogućnost objavljivanja bajki za prostor Ujedinjenog Kraljevstva.

Za one koji su prvi put na ovim stranama da pomenemo nazive crtanih filmova: ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi'', ''Bela lisica'', ''Rezidencija maski'', ''Vajolo - najlepši lav na svetu'', ''Mister Štroco'', ''Viki i Spajdi'', ''Ferlijeva avantura'', ''Carstvo četiri vetra'', ''Merman Gianni'', ''Lavandula - osveta čarobnjaka'', ''Dessy i mermani'' i ''Zmajev legionar i kraljica cveća''

Post je objavljen 24.01.2022. u 12:30 sati.