Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Intimna ispovijest

Jeste vi primjetili da ovi idioti antivakseri imaju istu spiku o ugroženosti, ka Srbi, jebate da imaju neku JNA da im podili kalašnjikove i granatira gradove i oni bi nas oslobađali s pjesmom Druze Toni, druze Toni šalji nam ćevape.

Cim neko oće progurat svoje bolesne ideje, bez obzira radi li se o Srbima, pederima ili antivakserima, odma kreće priča o ugroženosti.

Što je veća budala ili ološ od čovjeka to je veća prica o mrznji.

Niko vas kretene ne mrzi, samo konstatiramo da ste kreteni, da Srbija nije do Tokija, da jebanje u guzicu nije civilizacijski doseg, i da idioti nebi trebali imati pravo niti na prvo, a kamo li na drugo mišljenje.

Naime vi kreteni nemate cime mislit, inače ne bi bili kreteni, i nemojte se uopce truditi shvatiti, prevelik je to izazov za vas.

Kolegica klocki je pokrenula akciju sportom protiv dima i ćevapa, i pasa je angažirala, onda je Julka koja je tako zla da se nevini administrator, koji se jos uvijek nada da Ce otić odavde svaki put strese i prođe ga jeza kad prođe kraj njenog bloga, na blog metila kobasice kako bi zbunila pasa i klocki i sefa i stanicu.
Jedino nemore zbuniti Šefiku zvanu gospodarica kablova.

Dakle ta Julka je metila kobasice samo kako bi iznervirala wonabe gastro blogere, čije specijalitete ni krmad ne bi jela.

Premda iako je evidentno da gastro blogeri nemaju pojma o kuhanju, njihovi postovi izazivaju nepodijeljeno odusevljenje ocajnih kućanica koje toliko svršavaju nad specijalitetima iz konzerve, da cili blog bude sklizav od njiovi tjelesni tekućina.

Inače blogom se šaptom širi kletva koja izaziva strah, svako malo neko zavapi dabogda ti Marival komentar napisala, šta je puno gore nego da ti Andrija Jarak osvane na blogu.

U Karlovcu je uapsilo nekog sedamdesetogodišnjeg pedofila, pa san se odma pripa da nije u pitanju neki od seksualno devijantnih pjesnika s bloghaera u pitanju.

Pa bi volio da se svi seksualno devijantni likovi jave da vidimo jel koji fali da znamo kome ćemo slat limunove.

Post je objavljen 23.01.2022. u 23:52 sati.