Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Ono kad te rođeni mačak nagovori na testiranje







Kaže Freš kako bi baš htio malo s ćevapima do neslućenih visina... čega onoo... Aj dobro, zaboravila sam sad čega, al' znam da sam odmah krenula potražiti neke stare fotografije, za početak, dok se ne uštosimo pa onda snimim i neke novije. A što mu ne bih 'izašla u susret', mislim se, kad mogu. I pođem ja, al' evo ti mog mačka... hop, smota mi se pod noge (to motanje je valjda vidio od bloških zavodnica), pa da di ću ja to. Pojasnim ja njemu sve, onako - k'o mačku, a on kaže - Je l', a kad ćemo mi onu našu?
- A što to - pitam ja - je l' pjesmu?
- Aj, ne pravi se blesava - opet će on (što jee bezooobraaazaaan...) - kad ti misliš nešto zarezati, ne zarezujem ti ja te ćevape. Oćemo li mi testirati ono tvoje?
- A tooo... - sine meni što bi on, pa reko' - ajd, možemo. Nije da je test za trudnoću.
Sjetim se da imam i novu dasku, isto još netestiranu. Ona mi je plijen iz zadnjeg, predzadnjeg šoping-pohoda. Kad sam je vidjela rek'o, aj fino, baš mi treba koja daska, al' onda teta trgovkinja reče da je ne mogu kupiti nego dobiti, al' samo ako potrošim xy novaca na Karlovačko. I što ću, teško žabu u pivo... pa sam fino pod ruke uzela ona dva paketića i dasku preko ramena.
I testirali. I baš fino, umjereno ljutkasto.
A i daska.

Eto, Freš, sorry... al' ništa od ćevapa. Ja slušam svog mačka.
Jedino mislim da ga više nikada neću iz ruke hraniti, barem ne onime za što znam da je njemu neodoljivo, jer kad je to kandžicama ščepalo moju ruku... ja sam sve zvijezde prebrojila i bez visina, nogama čvrsto stojeći na zemlji nutnutnutnutnut












Post je objavljen 23.01.2022. u 22:29 sati.