Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Treći dan štrajka

Oće li danas bit dan žalosti, zna li se ista, oće li se neki od idiota antivaksera pobrisat, ili možda neki sljedbenik Noleta i Đoleta, ili Ce možda administrator potražiti posao za odrasle.

Da nisu glupi kakvi jesu, antivaksići bi shvatili da svi mi ponekad prdimo, natučeš se fažola i dođe ti, štaš sad, ali moramo znati da nije pristojno prdit u busu, za stolom, u liftu, i svojim smradom tušit, druge ljude.

Jel tako da su uvik oni koji bi prdili u društvu, bili najveći kreteni.

Tako su i antivaksići mogli i dalje bit s svima nama ostalima, samo da su prdili u svoja četri zida i sami se tušili u svom vlastitom smradu.

Ovako kad prdiš među pristojnim ljudima ka zadnjeg lažljivog smrada te otiraju iz Avustralije.

Obzirom da su antivaksići glupi, jer da nisu, ne bi bili to što jesu, oni opet ništa neće shvatiti, pa je za očekivat da nakon onih koji misle da je jebanje u guzicu, i ubijanje nerođene djece civilizacijski doseg, te bolesnika koji misle da muškarac koji to jako želi moze postat žena, dobijemo i antivakserske parade, ojačane fašistima, i onima koji misle da je u redu marisat svoju ženu, djecu, i pasa, a nekad i tuđe.

Dakle Moremo sastaviti uputu za korištenje, za one smanjene inteligencije, ilitiga manuValse za glupane, na svojizin blogovima morete prdit koliko oćete, to vam garantira sloboda govora, nemorete svoj smrad širit po tuđim blogovima, jer ćete ka glupi nasilni i lažljivi smradovi bit prognani iz aVustralije.



Post je objavljen 16.01.2022. u 09:28 sati.