Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Prvi dan štrajka

Neće mene Annaboni s bloga potirat, ni ona niti bilo ko drugi.

Je dobro vam se čini, barem vama inteligentnijima, izrugujem se s osobama smanjene inteligencije i antifašistima, koji se eto uslijed značajno smanjenog obima inteligencije osjećaju ugroženi ko Srbi koje upravo genocidišu Australci jer ne daju Hristosu, ilitiga Noletu da lupa po loptici.

Charlie Hebdo se sprda s Noletom, i svim idiotima iz njegove sljedbe, od kojih je većina na profilne javila Vrancuske zastave, kad su onomad Alahu Akbari priklali ove u Charlieju.

Mislim i ti Vrancuzi, prvo su se sprdali s Muhamedom, a onda im ni to ne je bilo dosta pa su nasrnuli na Hristosa, ilitiga Noleta.

Za očekivat je da predvođeni Srđanom, sljedbenici Noleta i Đoleta pokrenu džihad neki.

Visokointelektualni sljedbenici Ce kako saznajemo od izvora bliskih istrazi zabit dršku od reketa u guzicu i lagano mavat guzicom u ritmu Vase Ladačkog, a onda Ce sljedba s bloghaera, izvesti Žikino kolo i koloplet pjesama Fahrete Jahić.

Meni je u stvari tog Noleta žao, čovjek nije naročito pametan, sto nije ni čudno obzirom da su mu roditelji idioti, žena glupača, a on sam neobrazovan.

Da je u svojoj okolini imao barem nekoga da ga malo korigira i usmjeri, mogao je u povijesti biti zapisan kao najveći tenisač svih vremena.

Ovako će ostat zapisan kao kreten, jer se eto svojski trudi dokazat da je veći kreten nego tenisač.

A samo je trebao pogledat našta liče oni koji ga podržavaju.

Recimo kad bi mene na blogu podržavali Theatralni, Belarte, Andriano, Luki cvaj, Lastavica, Vilim, Pietra Von Tillen, Mariano i slični, ja bi se odma pobrisa jednom zauvijek.

Evo recimo morete li zamisliti kako Frešovci svome idolu ispod prozora igraju Žikino kolo, jel tako da nemorete.

Post je objavljen 14.01.2022. u 20:34 sati.