Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobrodosaoisuse

Marketing

Oče Tebi je sve moguće! Hvala Oče!

Oče Tebi je sve moguće! Hvala Oče!

Prikazujem Vječnom Ocu svoj Križ za obraćenje i spas svih grješnika koji su od pamtivijeka Božji odabranici, osobito te molim za cijelu svoju obitelj, užu i širu, sve prijatelje i poznanike, sve ekipe koje sam prošao, svaku osobu koju sam sreo i koju ću sresti, molim te i za sve Tvoje odabranike koji su zapeli rođenjem ili svojom voljom u krivoj vjeri ili su možda još neobraćeni ateisti i agnostici, molim te za cijelu Crkvu, zajednicu živih i aktivnih vjernika, za cijelu Hrvatsku, osobito te molim za hrvatske Branitelje, djecu i nerođenu djecu, mlade, za sve duše u čistilištu, molim te za obraćenje, spas i blagoslov cijelog čovječanstva.
Blagoslovi, privuci i obrati sve.
Prikazujem i u Duhu držim Isusovu desnu ruku za blagoslov, obraćenje i spas čitavog čovječanstva.
Prikazujem i u Duhu držim Isusovu lijevu ruku i prikazujem patnje, Rane i Predragocjenu Krv Isusove lijeve ruke za propast, uništenje i bičevanje Sotone i svih njegovih podanika, svog kukolja.

Molim te Vječni Oče u ime Isusa Krista da uslišaš moje molitve ako se slažu s Tvojom voljom.

Ovo je moja molitva s elementima molitava koje mi se sviđaju. I vi prikazujte Bogu svoje Križeve, tegobe i žrtve jer pozvani smo spašavati ljude i gaziti po Sotoni i njegovom smeću od podanika.

Ja se želim pojaviti pred Božjim licem sa što više spašenih duša, a kakav se ti želiš pojavit pred Bogom?

Post je objavljen 11.01.2022. u 05:18 sati.