Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Što se danas kuha?Ne znam kako vi... ali ja kad pogledam ove današnje top blogove, neekee... točno me nostalgija ulovi za nekadašnjim kvalitetnima koje su imale određene mačke i patke. Ovi današnji 'mladi' top blogeri nisu ni sjena njihova...
Ima ih koji se ponašaju kao neki zastupnici u saboru, koji kad uspiju za sebe izgrebati neku fotelju, onda od njih više ne čuješ ni 'A' ni 'B'.. Plaćica ide, može se mirno spavati i nema potrebe za bilo kakvim talasanjem ... samo se čeka kad će i noge podignuti na stol, kao kod svoje kuće...
I još se stalno brišu postovi, zatvaraju komentari... mislim... :/

A što vi kažete... mislite li ipak kako su današnji top blogeri dobri i nezamjenjivi (da su bolji ne bi valjalo?), ili pak mislite kako je od njih nekad bilo čak i boljih... patkova? :)

Ili... i ne morate se izjašnjavati na takav način i vršiti podjele, možete samo reći kako vi zamišljate prave top blogere, i što od njih (kao nosivih stupova ove naše male i uzorne blogo zajednice) točno očekujete?


Da, umalo zaboravih... što mislite tko je kriv za ovakvo stanje, jesu li masoni možda?Post je objavljen 10.01.2022. u 14:42 sati.