Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medlife

Marketing

Prošlost i budućnost

U nekom bezveznom filmu zapazila sam jednu mudru izjavu: "Ako ne pustiš prošlost iza sebe, stalno će gušiti tvoju budućnost."

Uglavnom, razmišljam kako bi bilo lijepo imati knjižaru. Raditi u njoj, a kad nema posla čitati pokraj izloga. Nekad bi po izlogu šarale kapljice kiše, a nekad ga probijale slabašne zrake sunca koje su potisnule oblake. Skuhati kavu s puno mlijeka i polako je pripijati dok okrećem žućkaste stranice knjige. To se nažalost nikad neće ostvariti, ali ovih dana uređujem stan i planiram kupiti ogromnu policu za knjige. Već zamišljam kako ih slažem na policu i divim im se kad su postavljene na svoje mjesto.

Jutros sam popila odličnu kavu. Ista kao i uvijek, ali ipak mi je nešto bilo drugačije. Dok sam ispijala kavu primjetila sam da su sunce prekrili oblaci prepuni kapi kiše, tako da sam odmah pripremila računalo kako bih napisala ovaj post, rokovnike kako bih organizirala svoj idući tjedan i knjigu iz anatomije kako bih ponovila sve osnove koje bi mi mogle zatrebati na operacijama. Čim dovršim navedeno i mali milijun drugih obaveza, istražit ću što ima novo kod vas. Ali sada, samo ću uživati u kiši.



Post je objavljen 09.01.2022. u 12:44 sati.