Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Fuck....

Oni pametniji obožavatelji Noleta i Đoleta, kao recimo Aca Stanković, ili Ante Tomić su skužili koju štetu Nole Isus i njegov ćale, svi smo mi Srbi Srle, rade Nole i Đole ideologiji, pa ih se javno odriču.

Oni neinteligentni poput ovih naših na blogu ne razumiju kurca tebe, pa i dalje lupetaju.

U stvari ništa čudno, glupana je uvijek bilo i bit će, evo i ova situacija sada pokazuje jedinstvo antivaksera i Nole i Đole ekipe, pa nemore čovik da se ne upita šta ih to povezuje, pa glupost šta bi drugo, i zloba koja iz te potkapaciriranosti proizlazi.

Eto a vi ste stalno prigovarali kad sam ja govorio o osobama smanjene inteligencije, pa me bas zanima kako bi ih vi nazvali.

Nesto lakše im je s Đoletom, jer ga vise nema i kao sto reče jedna blogerica bio je i kudikamo inteligentniji od Noleta a o sofisticiranosti da i ne pričamo, ipak tu su Olivera i Beba da naprave sranje pa samo treba čekati, da se i taj drugi religijski stup izmakne.

Sad ćemo se vratit na pitanje kako je vas omiljeni bloger znao da će se to dogoditi s crkvom kod Đoleta i Noleta, pa eto promatrao je pastvu, a on kao sto reče jedna druga blogerica ionako zna sve deset godina unaprijed.

Nego čudi li vas da Boris Dežulović jos nije napisao Jebo vas Nole, ja sam evo osupnut.





Post je objavljen 08.01.2022. u 13:04 sati.