Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ffp2

Marketing

Smootljivac

U ponedjeljak je bolja polovica prvi put nakon korone otišla na posao pa ovaj tjedan imam dio dana samo za sebe.
Nakon ovih tjedana zajedničkog bivanja 24/7 (i to skoro puta 3) to i nije toliko loše.
Doduše, nije se baš nešto ludo ni naradio i već je slijedeći dan bio slobodan pa smo planirali otići u dužu šetnju a možda i na ručak u susjednu pokrajinu.
No, kišurina koja je padala cijeli dan pokvarila nam je planove i zato smo dan razbili odlaskom do obližnje bio-trgovine.Za vrijeme lockdowna, kad se mjesecima nije moglo ama baš nikamo osim šetati u krug ili bauljati po trgovinama s osnovnim namirnicama, jedini luksuz predstavljao je odlazak u bio-market iz kojeg s dvije vrećice izadjete kraći za solidan ručak u najboljem restoranu.
Izmedju ostaloga, kupila sam i nešto kozmetike, tablete za jačanje imuniteta i propolis kapi (po preporuki bergaza), pa me ta zabava koštala i nešto više.E sad, nama se čini da su te bio namirnice stvarno ukusnije od "ne-bio" ali možda je to čisti placebo ili priča o carevom novom ruhu.
I da je najveće sranje, tko bi to priznao kad košta ko svetoga Petra kajgana.Uglavnom, kako to biva na počecima novih godina, odlučila sam u novoj češće smutiti kakav smoothie pa sam tako jučer odmah prionula na posao i smiksala svakome svog smutljivca.
Desni, iako ovako lijep barbikasto rozasti ipak nije moj nego mužev.
Zabranio mi je dodavanje špinata, što se barem vizualno pokazalo kao dobra odluka.
Da sam ga poslušala ne bi moj, ovaj lijevi, izgledao kao (skupi) proljev.
Što sve ne bi čovjek smutio i popio za zdravlje, zdravlje i zdravlje.Da sad ipak ne bi pretjerali sa zdravim životom punim smiksanog špinata, kosovovog i zobenog mlijeka i propolisa trebalo je nešto učiniti da se stvar dovede u ravnotežu.
A što je bolje ispeći u tu svrhu nego pizzu.No to kod nas nije najjednostavnije jer i muž i sin na pizzi ne žele gljive, muž voli puno crvene kapule a sin ne.
Ja pak volim na sve skupa natrafljati ribane tikvice, što je njima "žbljak" i "nemoj slučajno".
Na kraju sam pizzu podijelila otprilike na tri dijela i svakome stavila sastojke po želji.Mislim da uopće ne treba ni govoriti da se sinu ipak mužev dio sa kapulom učinio ukusnim a muž je od mojeg sa tikvicama htio "samo jedan komadić za probu".
Uvijek ista priča.
Da sam na sve stavila kapulu i tikvice onda je ne bi htjeli ni taknuti.
Ovako, kad je nešto na "tudjem dijelu" onda bi baš "samo malo probali jel šta valja".Da sve skupa ne bi ostalo na onom sraćkastom smoothiju, koji je btw. bio sasvim solidnog okusa, jutros sam pokušala odvojiti rozi od zelenog dijela.
Uspjelo mi je tako da je jedan prijatelj komentirao kako, cititam : "izgleda koda se emu posrao na govno od flamingosa". rofl rofl zuboToliko od mene o zdravom životu.
Ali ne mislim odustati dok ne postanem smoothie influencerica godine.
Pa makar i najgora.
beljO da li mirno spavaš ti
kad ne mogu jaPost je objavljen 05.01.2022. u 22:45 sati.